29 Aralık 2013 Pazar

The Balm - Mary Lou Manizer Aydınlatıcı

Merhabalar,

Mary Lou aldığım günden beri en hafif makyajda bile azıcık da olsa kullandığım favori ürünüm. Yüzüme aydınlık, sağlıklı ve hoş bir görüntü sağlıyor ve ben buna bayılıyorum.
 
Bu tür ürünleri kendime yakıştırmaz yapay bulurdum, ondan almakta çok geciktim. Siz sevgili blogger arkadaşlarımın harika tavsiyeleriyle dayanamayıp aldım iyi ki de almışım. Eğer siz de benim gibi bir ikilemde kaldıysanız hiç durmayın şu anda Gratis'te 40% indirim var, stoklarda bulursanız hemen kapın :)
 

Şimdi gelelim asıl konuya, nasıl kullanıyorum :) Ben genelde elmacık kemiklerime, burnumun üstüne ve kaşlarımın arasından V çizerek ve içini doldurarak alnıma sürüyorum. Gayet hoş bir görüntü çıkıyor ben çok seviyorum, tabii kurbaa da :)
 

Gerçekten çok kalıcı bir ürün, gün boyu idare ediyoruz :) Tasarım olarak da ayrıca çok şık, bir de aynasının kalitesine bayıldım. Bütün ürünlerimin aynaları bir yana, Mary Lou'nun aynası bir yana. Harika bir netlik. Artık hep onu kullanıyorum dışarıda filan ayna lazımsa. 

Aşağıda da sizin için fotoğrafını çektim hem flashlı hem flashsız :) Flashlı olandaki ışıltılarını o kadar güzel belli etmiş ki baktıkça içim gitti, cidden de hoş değil mi?
 
     
 
       

 
Bir gün herkes Mary Lou'lu olacak, makyaj çantalarında kesinlikle baş tacı bir aydınlatıcı. Kesinlikle The Balm'ın en favori ürünü:) Sizce de öyle değil mi? Bu konudaki fikirlerinizi merak ediyorum, favori The Balm ürününüz hangisi? :)

Sevgiler
BV

4 yorum:

  1. Pretty :) x
    celiablogging.blogspot.co.uk

    YanıtlaSil
  2. Mary lou'nun paketi de çok tatlıı :) eminim çok yakışıyodur..
    ben de yakışmaz çok yapay durur diye almayıp, kullanmıyordum aydınlatıcı, dün balm joviyi almamdaki en büyük etkenlerden biri de içindeki aydınlatıcıydı, denedim çok hoş oldu, aldım ben de :) kaşlarımın altından elmacık kemiklerime büyüktür isareti yaparak uyguladım, güzel oldu, daha da geliştirebilirm sanırım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen ben de video bakıyorum filan :)) geliştirecez kendimizi, aydınlık günler göreceğiz :)))

      Sil
  3. balm jovi paletinde var bende de çok severek kullanıyorum :)) güle güle kullan

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)