9 Ocak 2014 Perşembe

Essence - Fix & Matte Pudra

Merbahalar,

Essence ürünlerini pek kullanmıyorum ama bu ürüne bir şans vermek istedim. Şans verdiğime de pişman oldum açıkçası, hiç beğenmedim ben bu transparan pudrayı.

 
Transparan demesine rağmen Uzak Doğu makyajı yapmış gibi beyazlatıyor cildi, çok kötü duruyor. Bir de üstüne aşırı bir tozutma var, kapağı açar açmaz her yer pudra oluyor, annemin korkulu düşmanı :)


Çok dikkatli bir uygulama ile başarılı bir sonuç alınıyormuş ama ben sabah gözümü açmadan makyaj yaptığım için, dikkat mi o da ne :D Bana göre bir ürün değil açıkçası. Bir daha almam diyeceğim ama zaten bunu da bitirmeden çöpe gönderirim gibi :)

Sevgiler
BV

7 yorum:

  1. Tek kullanımdan öteye gitmeyen ürünlerimdendi bu, dediğin kadar var canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle öyle, hiç güzel bir ürün değil. Biz yandık başkaları da alıp yanmaz inşallah :)

      Sil
  2. ben de Essence marka allık aldım ve hiç memnun kalmadım. Çok tatlı bir şeftali rengiydi ancak hemen dağılıyor ve kalıcılığı da yok; rengi doğru düzgün vermiyor.
    bu markayı kullanmayı pek düşünmüyorum bundan sonrası için de.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de renklerine kalıp baya bir ojesini almıştım, ben de onlarda memnun değilim. Öyle duruyor, büyük temizlikte çöpe giderler muhtemelen :)

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    3. bu pudra aklımdaydı hep bir türlü alamamıstım ama yazı ıcın tesekkürler aklımda kalmaz artık ojeler konusunda katılıyorum. Essencenin sevdigim bir cok ürünü olmasına ragmen ojelerinden hic memnun degilim beni cok uzuyor cunku bir gün bile dayanmıyor hemencecik soyuluyor :(

      Sil
  3. Bu pudrayı çok aradım, ne online satışta ne de mağazalarda bulamadım. Makyaj sabitlemede çok başarılı olduğunu okumuştum diğer bloglarda. Ama öyle bembeyaz bir görüntü oluşturuyorsa çok fena. İyi ki almamışım diyorum :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)