4 Nisan 2014 Cuma

Vanilya Club Nisan Kutusu

Merhabalar,
 
Nisan ayı Vanilya Club kutuma kavuştum, bu hafta Konya'ya gitmiştim. O sırada kutum gelmiş, komşumuz da almış ve biraz geç verdi bana :))  Ben de gelecek diye yollar gözledim :D
 
Bu ay sanırım iki ayrı kutu varmış, ben öyle gördüm. Ben de dua ettim bol bol, içinde Nuxe olan kutu gelsin diye.
 


Evet, dualarım kabul olmuş :D Çok güzel bir Nuxe set geldi, 3 ayrı çiçeğin kokularından oluşuyor ürünler. Sadece kokladım ve kokular süperdi :) Sonra Betty Boop Kajal geldi, bilmiyorum ama kullanamam gibi geldi. Sonra LCN markasına ait bir de lip gloss geldi, renk güzel ama daha açıp denemedim. Ondan yorumları ilerde :) İki tane de kaş ve kirpik boyası gelmiş. Saçlarımı boyamadığım için kaş ve kirpiklerimi de boyamam gibi.  

 
Bu kutuyu sevdim ama tek nedeni Nuxe. Yoksa ürünün az olduğu bir kutu, pek de tatmin edici değil o yüzden.
 
Siz aldınız mı bu ay, beğendiniz mi? Fikriniz ne bu konuda? Acaba öbür ay alsam mı dondursam mı Anneler Günü diye bir kıyak olur mu :)
 
Sevgiler
BV

10 yorum:

  1. Nuxe tutkunu seni :)
    Valla Vanilya Club özel günleri hiç önemsemiyor gibi.Ne yılbaşında ne de 14 Şubat'ta bir değişiklik yaptıklarını gördüm.Lila Kutu'ya oranla daha az tatmin edici geliyor bana.Ama sürpriz kozmetikler olunca alıyorum hala mecburen :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. işte bilemedim :) bakalım ay sonuna doğru karar veririm olmadı :) bakayım bu ay çok şey alırsam kendime, almam :p ama alırsam eğer o zaman alırım en azından bir ödül olur :D

      Sil
  2. şimdiye kadar bu kutulardan hiç almadım ama izlediğim kadarıyla genelde lila kutudan pek bir memnunlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet öyle lilakutu da güzel oluyor canım ama son aylarda fiyatı 2 katına çıktı ben de ondan almaz oldum :D

      Sil
  3. 2 aydır almıyorum çünkü tekrar tekrar aynı ürünler çıkıyor, bu Nuxe sette daha önce çıkmıştı. Yeni almaya başlayanlar için belki anlamlı olabilir ama uzun süre alınca yeni ürünler deneme amacının dışına çıkmış olunuyor. Senin sevinmene sevindim canım bu nedenle :) kendi adıma ise iyi ki almamışım diyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım o konuda haklısın ben de alıp almama konusunda kararsızım, ama sen böyle dedikten sonra almama kararı aldım :) Ben de dediğim gibi Nuxe sevdiğim için kutuyu beğendim ama tekrar yaşasam veya onu sevmesem çok boş ve anlamsız olacaktı kutu :) Teşekkürler yorumların için

      Sil
  4. Nuxe exfoliating jel var mı setin içinde canımcım? :)
    iyi günlerde kullan hepsini :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok kuzucum o yok losyon ve temizleme ürünleri var :)

      Sil
  5. Nuxe çok cazip cidden=) ama kajal ı da çok merak ettim yaa. Diğerleri benlik değil:p anneler gününde sürpriz olabilir;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle ya nuxe süper :))) ben de lip glossun rengini sevdim :))

      Sil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)