23 Mayıs 2014 Cuma

Organique-Elma ve Ravent Şekerli Vücut Peeling

Merhabalar,
 
Elime geçtiğinden beri severek kullandığım, kullanmaktan zevk aldığım bir ürün misafir bloga. Ürünün elmalı olmadı çok çok hoşuma gitti çünkü elma bana dokunur, yiyemem :( En azından elmalı mumumu yakıp elmalı peelingimle keyif yapabiliyorum :) Ürün elmalı dedim ya aslında sadece elmalı değil bir de rhubarb olarak geçen Türkçe'de de ravent ve ışgın olarak bilinen bir bitkiymiş. Baktım neymiş diye yemek olarak yeniyor ayrıca Uzak Doğu ve Batı Avrupa'da tıpta kullanılıyormuş. Yani faydalı bir bitkiymiş :) Belki de ürünü bana sevdiren nedenlerden biri de bu ravent :)
 


Burada da işte elmayla birlikte raventi görebiliyorsunuz. Neyse konuyu pek dağıttım, gelelim ürüne :) Organique firması temiz içeriğiyle  bilinen önceden sadece Antalya'da mağazası bulunurken şimdi artık internet üzerinden de alışverişe imkan sağlayan bir firma. İnternet sitesi yeni açıldığı için de bir sürü indirim ve fırsat var, bilginize :)
 
 
Temiz içerik demiştim değil mi? Bakın aşağıdaki maddelerin hiç biri yok bu üründe, harika değil mi?
 
 
İçinde yukarıdaki ürünler yok ama aşağıdaki ürünler var :)
 
 
Firma ürünü bu şekilde anlatmış:
 
"Krem dokulu hoş kokulu vücut peelingi, şeker kristalleri cildi ölü hücrelerden arındırır ve mikrosirkülasyonu uyarır. Elma özü cildi tazeler, canlandırır, anti-enflamatuar etki gösterir. Ravent özü serbest radikallere karşı korur ve kan damarlarını güçlendirir. Shea ve soya yağları cildi yumuşatır, sıkılaştırır ve olumsuz dış faktörlere karşı korur.
 
Aktif maddeleri: Elma özü, Ravent özü, Soya ve Shea yağı, C ve E vitaminleri."
 
 
Bir de ben anlatayım bakalım :) Ürünün içinde şeker tanecikleri var, nazikçe peeling yaptığınızda hem ölü deriyi atmada hem de cildi canlandırmada bence çok etkili. Çok sert yapmayın aman şeker kristal yapıda olduğu için cildinizi tahriş edebilir. Bir de ardından kalan kremsi ve yumuşak bir his var ki duştan çıktıktan sonra pek kremmiş losyonmuş ihtiyacı kalmıyor. Ayrıca harika bir kokuya sahip. Gördüğüm kötü bir özelliği ise yok :) 
 
Kısacası bu ürünü gözüm kapalı tavsiye edebilirim, sanırım bunun dışında hiç bir ürüne demedim :)
 
Sevgiler
BV

14 yorum:

  1. ilk bakışta meyve püresine benziyor, bunuda denenecekler listeme ekliyorum. Bogger arkadaşlar sayesinde giderek kabaran bir listem var :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o listeden bende de var :) Hiç sorma valla, kıyıda köşede kalmış bir sürü güzel firma bir sürü güzel ürün :) ah ah :D

      Sil
  2. Güzel bir ürün... Aman hangi birini alacagız :)))
    http://morlumutfak.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  3. Ahahaha yazı az daha ışgını tanıyalım,ışgın nedir e dönüyormuş:)) Çok güzel gözüküyoooo!! Elma bana alerji yapmıyo vala ben yiyebilirim o peelingi:) Ben de çok merak ediyorum elimdeki peeling bi bitsin buna geçicem hemen=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla ya ben de merak ettim baya ışgınmış raventmiş :) sizinle de paylaştım kötü mü etmişim yahu :D çok güzel bir peeling memnun kalacağına inanıyorum Ezgicim :)

      Sil
  4. Ay bu çok hoşuma gitti :)
    Meyve kokulu sabunlar kremler yani herşeyi seviyorum :)
    Meyve yemem ama kokuları süper oluyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de çok seviyorum böyle ürünleri <3 <3 ben de meyve yemem pek :D

      Sil
  5. ben genelde peelinglerimi kendim yapıyorum ama bu da en az benim yaptığım kadar doğal görünüyor, kokusuna karşı koyamam diye düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet doğal ve güzel bir ürün :) mükemmel kokuyor, yazmamışım atlamışım ama kokusu da gayet kalıcı :D

      Sil
  6. Görüntüsü çok şeker :) Peelingleri zaten çok severim;ama bunu yiyesim geldi :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)