9 Haziran 2014 Pazartesi

Yves Rocher-Pink Grapefruit Vitamin Face Mist

Merhabalar,
 

Yaz geliyor evet deniz, kum ve güneş üçlüsü var ama yıllık izinler malum en fazla iki hafta ardından noluyor hop yine o sıcaklarda şehir hayatına maruz kalıyoruz. Benimse böyle günler için en sağlam silahım işte karşınızda :) Açıkça belirteyim yazın yüz makyajı yapmayı planlamıyorum, akşama kadar işte dayanamam gibi o yüzden her ferahlama ihtiyacı duyduğumda fıs fıs bir ses duyulacak bizim odada :)) 


Şimdiden yağlı ve akneye oldukça eğilimli cildimin nemlendirmesinde sıkça kullandığım bu ürünü, yazın kim bilir nasıl kullanacağım :) Hem fiyatı uygun hem de kullanımı oldukça basit bu ürünü çok seviyorum. Hem cildi sakinleştiriyor, hem ferahlatıyor hem de içeriği sayesinde cildi besliyor. Tek gördüğüm olumsuz yanı ise makyaj sabitliyor denilirken benim bütün makyajımda kusma yaptırması oldu.
 

50ml bu güzel ürünü Yves Rocher mağaza ve internet sitesinden 12.90TL gibi bir fiyata alabilirsiniz ama ben hep indirimde yakalayıp 9.90TL'ye aldım, belki siz de denk getirirsiniz :))

Sevgiler
BV

16 yorum:

  1. Kusmasaymış iyiymiş aslında tatlım , neyse nem amaçlı kullanırsın veyahut fırçalarına sıkarsın kullanmadan önce suya tutmaktansa .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ya kusma yapması kötü oldu makyajımda ama ferahlama açısından iyi oluyor yollarda :)

      Sil
  2. Merak ettiğim bir üründü :D denenebilir bence.teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. Tatlıcım ben de LRP veya Avene in termal suyunu fısfıslıyorum arada, içerikleri de çok iyi ve baya yatıştırıyor cidden ilgi. Akneli ciltler için de öneriliyor olması dikkatimi çekmişti. Bi ara ben de yazısını yazıcam=) Tavisye ederim=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Avene kullandım ama pek sevemedim, bir de Skin79 var o da güzel ama en çok bunu seviyorum niyeyse :)) kokusu ve rengi cezbediyor sanırım :)

      Sil
  4. Ben mağazada sıkmıştım bu ürünü. Sıktığım yerde alerji yaptı bayağı. O yüzden merak etsem de almayacağım bir ürün oldu tabii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alerji yapması da kötü olmuş :( elbette öyle olunca insanın eli kolu bağlanıyor, sağlık daha önemli artık dayanacaksın :))

      Sil
  5. güzel kokan ürünlere dayanamıyorum, hiç bi işe yaramasa da sırf kokusu için alırım gibime geldi şimdi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende de var o takıntı kokusuna dayanamıyorum ürünlerin hele böyle turunçgilse daha da fena oluyor :) sen de dene bence seversin kuzum ^-^

      Sil
  6. yazın elimden düşmeyecek bu ürün :)
    kokusuna bayılıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynı düşünceleri paylaşıyoruz, cidden güzel bir ürün :)

      Sil
  7. benim cildimde makyajdan sonra kusma yapmıyor belki uzaktan ve çok az sıkıyorum ama yine de tedbiren yazın termal su sıkacağım makyaj sonrası.. kokusuna da bayılıyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de bir kaç termal su daha kusma yaptı muhtemelen benim cildimle alakalı gibi geliyor, yazın da çok güzel oluyor gerçekten kullanmak termal suları :)

      Sil
  8. Fiyatı çok uygunmuş denemekten zarar gelmez:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet hem uygun hem de güzel bir ürün yazın fıslatmalık :)

      Sil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)