28 Eylül 2014 Pazar

Instagram Pazarı #30-31-32

Merhabalar,
 
Eylül ayına bir Instagram Pazarı ile buralardayım, bayram indirimleri gündemde ben de onları alışverişsiz atlatma çabalarındayım bakalım başarır mıyım? Belki sizler için bir kaç hediyem olur, belli olmaz bu işler :)
 
El yapımı bu şekerler Canan'ın etkinliğinde hediye edilmişti, kendileriyle uzun süre bakıştıktan sonra mideme indirdim... Görüntüleri kadar lezizlerdi.
 


Yine boğaz yine boğaz :) Turan Güneş Gusto'nun kavunda dondurmasının meşhur olduğunu bir çok yerde okumuş ve görmüştüm. İş yerime yürüme mesafesinde de olsa gitmediğim için pişman olduğum bir mekan oldu. Arada gitmek lazımmış. Harikaydı!

 
Yurtdışından gelen hediyelerim kalp ben :) Too Faced Chocolate Bar paleti çok istiyordum, sonunda kendisiyle kavuştuk, mis gibi kokması da cabası. Ayrıca Too Faced Sweethearts allığa da kavuşmuş oldum, çifte sevinç. Daha fotoğraflarını çekemediğim için denemeyemedim ama bugün siz bu yazıları okurken fotoğraflayıp kullanmaya başlayacağım :) Bir de Sephora'dan güzel bir güneş gözlüğü hediye etmişler. Çok hoşuma gitti, neden Türkiye'de de böyle uygulamalar yok ki.
 
 
Her ay yaptığım yolculuklardan biri, ayakkabım ve seyahat çantam da pek uyumlular :)

 
Yolculukta ilk durak Eğirdir Gölü... Çok güzeldi, çok temizdi ayrıca. Ben bu kadar güzel olacağını tahmin etmiyordum, bayıldım. Bir de göl kenarındaki satıcılardan ömrümde yediğim en güzel şeftaliyi aldım, ayrıca ay çekirdeği aldım hem de en tazesinden :)
 
 
Bu arada antik kentleri burada da ziyaret ettim ama Instagram'a fotoğraflarını koymamışım, onlarda da bahsedeyim. Önce Isparta'da Antiocheia Antik Kenti'ne gittim, kazılar hala devam ediyordu. İstediğim kadar gezemesem de çok beğendiğimi söylemem gerek. Ardından Burdur'daki Sagalassos Antik Kenti'ne gittik. Böyle bir güzellik yok, dağın zirvesinde olmasından kaynaklı çok iyi korunmuş. Ayrıca depremle yıkılan kısımlar da ciddi bir restorasyondan geçmiş ve hala da devam etmekteydi. Şehrin batısındaki çeşmeye hayran kaldım diyordum ki şehrin agorası olarak geçen yerdeki havuz beni kendine aşık etti. Çalışmaların devam ettiği antik kentte ilerleyen zamanlarda nasıl düzenlemeler yapılır çok merak ediyorum, tekrar gitme hedefimi bir köşeye kazıdım :) Sagalassos'tan dönüşte İnkuyu Mağarası'na uğramayı da unutmadım, burada fotoğrafını çektiğim yer Büyük Göl olarak geçiyor ama su o kadar azalmış ki göl denemez. Ayrıca Dilek Gölü denilen bir kısım daha vardı, oraya da para atılıp dilek dileniyormuş. Gittiğimde ne su kalmıştı ne de dilek dilenen paralar... Kuraklık orayı da ele geçirmiş anlayacağınız :(
 
 
Malumunuz kış geliyor, lazer yaptırmaya direnenler olarak kaç kişi kaldık :p
 
 
Bu kedinin orijinali videoydu ama ben dayanamadım ekran görüntüsü de aldım :) Oyuncağını sahiplenişine bayıldım.
 
Ofisimi renklendirme adlı çalışmam, Van'dan gelen kedimi saksıma takınca çok güzel oldu bence, uğur böceği de sıkılmamış oldu :) Arka tarafta Bodrum'dan gelen notluğum, üstünde Urban Care lansmanında gelen tatlı kart en arkada da Ağrı'ya giden arkadaşımın getirdiği İshakpaşa Sarayı'na ait kartpostal :) Diğer tarafta da iç tane su kürem var gittiğim yerlerden almayı seviyorum su küreleri ama genelde bulamıyorum. Bunları da Bodrum, Paris ve Brüksel'den almıştım :) Ve saksıya saplı kitap ayracı, o da bir arkadaştan yürütüldü :p
 
 
Sivilce tedavisine başladım, onun için aldığım nemlendirici amaçlı ürünler. Şimdilik aramız iyi detaylar gelir bloga :p
 
 
Kolye de ahretlikten hediye :) Görevlerde ölümlerden döndüğüm Özlem :p Kedimi çok sevdim.
 
 
Bu kolyeyle aşk yaşıyorum dersem yalan olmaz... Mr. Vertigo'da bir kısım var. Bir dünya hediye ediyor kahraman sevgilisine ve diyor ki bundan sonra ayrı olabiliriz ama sen dünyanın neresine gidersen git ben seninle olacağım. İşte Paul daha güzel ve edebi söylemiştir ama bana bu kısmı hatırlatan bu kolyeye bayılıyorum.
 
 
Bunlar da yeni cicilerim, çok sevdim kendisini elbiselerle harika duruyor :)
 
 
Bu tişörtüme bayılıyorum. Hem modeline hem de üstündeki uçan fillere :) Biraz masalımsı biraz ütopik... Seviyorum ama napayım.
 
 
Bu haftada böyle geçti, bu sefer bir aylık yazdım ama artık sürekli yazacağımı umuyorum.
Instagram'da da takipte kalayım derseniz yine de @bayanvertigo olarak bulabilirsiniz :))
 
Sevgiler
BV
 

2 yorum:

  1. Sephora alışverişini yine,yenideen kıskandımm :) Güle güle kullan tatlım :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım :) Daha iyileri senin olsun ^-^

      Sil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)