11 Kasım 2014 Salı

Essence-Sun Club Oil Control Paper (Yağ Emici Küçük Kahramanlar)

Merhabalar,
 
Kış geldi bu yazıda neyin nesi diyorsunuz muhtemelen ama napayım benim cildim yaz kış yağlı :)) Normalde pudra kullanırken şu aralar sivilce tedavisi görürken süremediğim için sık sık bu ürünü kullanır oldum. Sizinle de paylaşayım istedim :) Ayrıca son an randevularında veya aceleniz olup da makyaj yapamayıp yenilenme ihtiyacı duyduğunuzda da kurtarıcı.
 

Kullanımı çok basit: yandaki pembe kısmı çekiyoruz, hop diye bir kağıt çıkıyor. Sonra onunla alıp tampon hareketlerle yağlı bölgede bekletiyoruz, hemencecik yağı emiveriyor. Sonuç mat bir cilt. Benim cildim aşırı yağlı olduğu için tek kağıt yeterli olmasa da iki tane kağıt gayet iyi oluyor.

 
Kağıt da gördüğünüz şekilde. İçinden 50 adet çıkıyor. Normal fiyatı 10TL olması lazım, net hatırlamıyorum. Gratis'te Essence stantlarında bulabileceğiniz bu ürünü ben kullanışlı buldum. Sanırım Watsons'ta da benzer bir ürün varmış, onu da denemeyi düşünüyorum.

 
Sevgiler
BV

5 yorum:

  1. Bence çok kullanışlı harika kurtarıcı bir ürünmüş, saol canım anlattığın için ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. işine yaradığına çok sevindim :)) gerçekten güzel bir ürün :)

      Sil
  2. Merhaba, benim cildim de karma özellikle alnım hemen yağlanıyor. Şimdiye kadar hiç bu tarz bir ürün kullanmadım belki bunu deneyebilirim. Bu arada blogunuza üye oldum ve heryerden sizi takibe aldım :) Bana da beklerim. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel bir ürün makyaj yapmayıp gün içinde parlamalardan kurtulmak için gayet uygun :) blogun hayırlı olsun canım, geliyorum :)

      Sil
  3. Hello! I invite you to a OASAP giveaway in wich you can win a beautiful coat and the rules are so simple as usual. Waiting for your lovely visit.
    ♥♥♥ http://fashion-spike.blogspot.ro/2014/11/oasap-cap-coat-giveaway-international.html ♥♥♥
    - if you wanna folow each other, just let me know
    Kisses

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)