21 Nisan 2015 Salı

essence Long Lasting Göz Kalemleri 18 Berry Merry ve 19 Hot Scorch

Merhabalar,
 
Bugün severek kullandığım essence Long Lasting sersinin göz kalemlerinden bahsedeceğim. Uzun süredir kozmetik paylaşımında bulunmamışım bu güzel bir dönüş olsun.
 


Genelde benzer renkte makyaj yaptığımda kirpik diplerime uyguluyorum. Kalıcılığı güzel, makyajımı çıkarmadan çıkmıyor. Tam eyeliner olarak uygulamadım ama öyle olunca da güzel duracağını ve göz yapısına göre güzel bir performans göstereceği kanaatindeyim, ben de bir nevi yarı eyeliner olarak uyguluyorum sonuçta. Yapıları güzel, sürümü kolay. Bir sağ bir sol çekerek aşağıdaki görüntüyü elde ettim. Elbette tam olarak göz kapağında böyle olmuyor, bir tık daha hafif.

 
Renkleri aşağıda görüldüğü gibi kahverengi olanı 19 Hot Scorch ve mürdüm olanı 18 Berry Merry. Asansörlü yapısı da kullanımına kolaylık sağlıyor.

 
essence ürünleri uygun fiyatlarıyla alınabilen bir marka. Kalemlerin fiyatları da sanırım 10TL civarıydı. Siz kullandınız mı bu kalemlerden, başka tavsiye ettiğiniz rengi var mı?
 
Sevgiler
BV

12 yorum:

  1. Renkleri çok güzelmiiiş! Göz içine sürülüyor mu peki yoksa göz içinde renk vermiyor mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. onu belirtmemişim bak içinde çok minnak simler var gözle pek görülmese göz içine sürmek için pek uygun değil o yüzden :))

      Sil
  2. Ayy murdum olanaa bayildim. Mutlaka almaliyim. Essence kalemlerin fiyatlari oldukca uygun en son gordugumde 5.5-6 liracivarindaydi yanilmiyorsam . Usteklik bitirebildigim icin gonul rahatligiyla alabbliyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle miydi ben de 10 civarı diye hatırlıyorum, benim hatamdır :) Gerçekten güzeller özellikle bu asansörlü olanlar açma kalem gibi olanları sevmedim ama boya kalemi gibi :D

      Sil
  3. Ben siyah olanını hemen hemen her gün severek kullanıyorum :) Gerçekten çok başarılı bir kalem. Diğer renklerini de almayı düşünüyorum ve Berry Merry de bunların başında geliyor :) Güle güle kullan canım :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elimde o kadar çok siyah kalem var ki bitince onlar ben de alayım diyorum :)

      Sil
  4. Teşekkür ederim canım :) geliyorum

    YanıtlaSil
  5. Kalemler muhteşemmiş yalnız...Essence standlarında hiç böyle güzellikler göremiyorum ya. Ya bitmiş oluyor ya da doğru düzgün bakamıyorum. Sayende öğrenmiş oldum teşekkür ederim :) Blogunu keşfettim ve izleyici oldum. Kahve yanı'na gelirsen çok mutlu olurum. Sevgiler...:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten harika kalemler ama essence stantları hep talan edilmiş oluyor :) İnşallah bulabilirsiniz :))

      Sil
  6. 1 tanesinin fiyatı sadece 5.50 tl idi. 19 da gözüm var :D

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)