20 Nisan 2014 Pazar

Instagram Pazarı #11

Merhabalar,

Bu hafta o kadar yoğundum ki ne kendimle ne de başka birşeyle ilgilenemedim :( Bir baktım Instagram'da da sadece 3 fotoğraf paylaşmışım, üzüldüm. Azıcık da olsa es geçmemek adına Instagram Pazarı'nı paylaşasım geldi.

Ben de Özledim izlemeye başladım internetten meğer 13. Bölüm'de final yapılmış, resmen deli gibi üzüldüm :( Keşke bitmeseydi dedirten yapımlardan biri bana göre. Allah'tan Altın Lale'de yüzümüz güldü. En iyi yönetmen Onur Ünlü, en iyi erkek oyuncu Serkan Keskin :) Tebrikler!


Babaannem biraz rahatsızdı, onu ziyarete gidince evindeki botaniği aratmayan görüntüleri sizinle paylaşmak istedim :) Bu kadar harika bir çiçek daha yok bence :)) Adı: mum çiçeği. Bir yerde bulur görürseniz, mutlaka edinin . 


Bu çiçeğin de rengi beni benden aldı, babam adının ateş kaktüsü olduğunu iddia etti :)) Başka adını da bilen çıkmadı, yani şimdilik ateş kaktüsü :)


Dün ve bugün AÖF sınavları vardı, çalıştım desem yalan olur ama yine de bir haftamı saçma sapan geçirmeme sebep oldu. En kötü haftam böyle olsun napalım :)

Sevgiler
BV




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)