25 Mart 2014 Salı

Mavi Işık Plus Kızılay - Blogger Etkinliği

Merhabalar,
 
Yaza şurada ne kalmış, yine baş belası kıldan tüyden işler peşine düşmeye başlama sezonu açılıyor. Hem korkuyorum, çekiniyorum hem de arada imrenerek bakıyordum internetten filan. Ben de kendi kendime araştırmalarımı sürdürürken Nesneslis'imden güzel bir davet aldım, bir de baktım Mavi Işık Plus Kızılay şubesindeyim :)
 
 

Önce bir güzel kaynaştık, mekanı gözlemledik, bol bol da fotoğraf çektik :) Mekan bana huzur verdi, adı gibi mavi mavi döşenmişti.
 
 
 
 
O kadar toplanmışız bir fotoğrafımız da çekmesek olmazdı :) Soldan sağa sıralarsak : Palatosun ,  Kendinin Ruh DoktoruGulshen Dogan,Gırla FikirKozmetik Aşığı , Özlem Hanım ,Beautywithladylawyer , Nesneslis,  ben :) ,Siyahbeyazmutfak,Sevgi'nin Makyaj Defteri,Little Butterfly
 
 
Mavi Işık Plus Kızılay şubesinin Sorumlu Müdürü Özlem Hanım bizi bilgilendirdi. Anlatımı ve yaklaşımı çok samimi ve içtendi. Bu da hoşuma giden detaylardan biriydi. Sonuçta kendimi emanet ediyoruz :) Canım çok kıymetlidir de. Ardından şubenin çalışanları da bize uzmanlıklarına göre sırayla anlattılar. Konularımız ise dermapen, epilasyon, lazer, bölgesel zayıflama ,kalıcı makyaj,  cilt bakımıydı. Benim ilgimi en çok çeken ise dermapen ve lazer epilasyon oldu.
 
 
 
Yine uygulamaların doktor ve hemşire gözetiminde yapılması da beni rahatlattı. Dedim ya cidden korkuyor ve çekiniyordum ama şimdi daha rahatladım, iş yerinde biraz işlerimi halledeyim hem kendim hem de bir kaç arkadaş için konuşup cilt bakımı ve lazer epilasyona başlamayı düşünüyorum.
 
 
 
 
 
İşte bu da benim ayna pozum :p
 
 
Bu selfieler benim hoşuma gidiyor şaka maka yakınlaşıp kaynaşıyoruz :) Çok mu tatlıyız ne :)
 
 
Unutmadan Mavi Plus bizi de sizi de unutmadı :) Bize bir seans koltuk altı lazer epilasyon, mini cilt bakımı veya bölgesel incelme paketlerinden birini, size de bizi referans göstererek  gittiğiniz de indirimleri de kapabilirsiniz. Hem de Nesneslis'im Instagram hesabında hem Mavi Işık ile bir çekiliş başlattı, hem de kampanyalardan haberdar ediyor. Bakmayı ihmal etmeyin.
 
Ben de dediğim gibi en kısa sürede gideceğim, sizi de bilgilendiririm. Merak ettikleriniz varsa sizin adınıza da sorarım ayrıca :)
 
Sevgiler
BV
 

4 yorum:

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)