10 Temmuz 2014 Perşembe

Fresh Line- Hephaestus Güneş Kremi

Merhabalar,
 
Bugün uzun süredir kullandığım bir üründen bahsedeyim istedim. Sıkılıyorum Ankara çok kasıyor bu aralar beni, en azından yazlık bir ürün yazayım da böyle güzel hayallere dalayım istedim :) Arkada rüzgar gülü ile ne de güzel duruyor güneş kremi, bir de hafif esinti, deniz ve kum olsa şimdi...
 

Gelelim ürünümüze kendisi bitkisel ağırlıklı bir güneş koruma sağlıyor ve denilene göre böyle olunca 30 SPF de yeterli oluyormuş üstelik UVA ve UVB korumalı. Biliyoruz zaten ne kadar SPF o kadar kimyasal. Zaten ilk bu sebeple benim ilgimi çekmişti ürün. İçinde de genel olarak ayçiçeği, aynısefa çiçeği, mürver çiçeği, civanperçemi, eşekkulağı, aloe vera, papatya, avokado yağı ve vitamin E içeriyor. Bu kadar çok bitki içeren bir ürün olunca ben yoğun bir koku düşünmüştüm ama o konuda da yanıldım, çok hafif bir kokusu var ve kalıcı değil.
 
 
Önceden aspirinlerde bir kapak olurdu hala da vardır belki, böyle çıt çıt diye bastırır güvenli bir şekilde açardık. Bu kremde de benzer bir kapak yapısı var, onu da belirtmek isterim. Çok hoşuma gitti bu durumda, pek bir fayda sağlamasa da tasarım açısından değişik geldi. Aşağıda görüyorsunuz iç tarafındaki  kapak dışarı doğru, işte onu takıp yerleştirince içeri oturuyor ve güvenli bir kapatma sağlıyor.
 
 
Burada da Türkçe açıklamaları var, ilgilenenler okuyabilir :)

 
Yapısı da genel olarak normal güneş kremlerine benziyor, ilk sürüldüğünde bembeyaz oluyorsunuz ama hafif bir yapısı var, yağlı hissettirmiyor üstelik sanki bir süre sonra su gibi emiliyor cilt tarafından. Uygulamadan sonra beyazlıktan eser kalmıyor emilip güzelce uyum sağlıyor. Yüz kremi olarak geçse de ben dışarı çıkarken açıkta kalan yerlere de sürüyorum genellikle kollarım ve boynum gibi.
 
Ayrıca suya dayanıklı olması da deniz kenarında kullanım için büyük avantaj :) Bir de vücut için olanı var, bu sene elimde var o yüzden düşünmüyorum almayı ama seneye alabilirim. İzin alamama ihtimalim de var ayrıca, işlerimiz çok yoğun. Ondan alacağım demek büyük hayal bu sene için :(

 
Ürünü Armada Fresh Line mağazasından 85TL gibi bir fiyata almıştım. 50 ml olarak satılan bu ürün bir güneş ürünü için bence yeterli miktarda. Siz de Fresh Line mağazalarına bakabilir, ayrıca telefonla sipariş edebilirsiniz.
 
Sevgiler
BV

2 yorum:

  1. Aa öyle beyaz beyaz mı kalıyo o zaman yüz için pek uygun değil gibi kuzu dmi? Biodermanın da böyle bi ürününü almıştım beyazlıktan dolayı hep koluma bacağıma sürdüm:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok Ezgicim hiç kalmıyor beyazlık gayet güzel emiliyor :) belirtmemişim sayende fark ettim yazdım hemen ^_^

      Sil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)