27 Ağustos 2014 Çarşamba

YSL Top Secrets Peeling

Merhabalar,
 
Taslaklarda fotoğraflarıyla beraber terk ettiğim bu güzel ürünü bence artık sizinle tanıştırma vakti geldi, tanıyorsanız da bir kere de benden dinleyin :) Kendisini yaklaşık 5 ay önce Sephora'dan aldım, aldığım zamandan beri de arada bir kaç aksaklık hariç nerdeyse her hafta bir kere genellikle de duştan çıktıktan sonra kullandım.
 


Normalde ev peeling cennetiyken neden bu ürünü aldım onun da bilgisini vereyim ki sır ortaya çıksın. Bu ürün diğer bildiğimiz peelingler gibi partiküller içermiyor yani o pütür pütür içinde parçacık bulunduran peelinglerden değil. Peki bu ne anlama geliyor yani yüzünüz benim gibi sivilceliyse granüllerle o sivilceleri yaymadan peeling işlemini yapıyor ve ciltteki ölü deriden, kir ve makyaj artıklarından rahatça arınıyorsunuz. Ayrıca sadece sivilceye meyilli olmanıza gerek yok, hassas ciltlisinizdir o granüller her seferinde cildinizi çizip zarar veriyordur bu durum için de ideal bir peeling. Zaten her cilt tipi için uygun bir ürünmüş, sadece size bağlı bu durum. Belki de granüller olmadan arınmış hissetmiyorsunuzdur bilemem :)

 
Yapısı yukarıda gördüğünüz gibi tam bir bal kıvamı ne eksik ne fazla içinde hafif bir sim var. İlk başta bu ballı kıvamı alıyorsunuz yüzünüze bir güzel yedirmeye başlıyorsunuz, yavaş yavaş akışkan ve beyaz bir yapı alıyor yağ gibi kaygan bu arada bal dedik diye yapışkan sanmayın :) Bunu siz uygun gördüğünüz cildinizi iyice temizlediğini düşünene kadar nazik ve yuvarlak hareketlerle ovalayın. Ardından da suyla bir güzel durulayın, göreceksiniz ki nem depolanmış yumuşacık bir cilt sizi bekliyor tabi yağlı cilde sahip biri olarak söylüyorum. Kuru ve hassas ciltli arkadaşlar bence nemlendirici ihtiyacı duyabilir ardından.
 
Bir de ayrıca belirteyim ben bu ürünü son anda durulamadan hemen önce Clarisonic ile de bir tur geçiyorum ki ürün daha da etkili olsun. Onu da Sephora'daki görevli söyledi, yoksa aklıma bile gelmezdi belki :)
 
Ürün şeffaf plastik bir tüpün içinde 75ml bir ambalajın içinde.  Gayet güzel kullanışlı ve ürünü almak kolay. 5 aydır kullanmama rağmen daha yarıya inmedi bile.

 
Benim severek kullandığım bu ürünün bana göre tek bir kötü yanı var o da fiyatı. Kendisini Sephora'dan yanılmıyorsam 108-109 TL gibi bir fiyata aldım. Oldukça bereketli fakat keşke biraz daha uygun olsa dedirtiyor insana.

 
Bu arada severek kullandığım Strivectin peelingimle şu aralar sadece bakışıyoruz :) Eğer daha etkili granüllü bir peeling isterseniz ona da bakabilirsiniz, detaylı yazısını yazmıştım tık tık. Şimdilik Clarisonic'in peeling etkisiyle birlikte bu ürün bana yeterli geliyor o yüzden Strivectin biterse almam bile gibi.
 
Sizin favori peelingleriniz neler? Bu granülsüz peeling olayı hakkında ne düşünüyorsunuz bir de ben hiç rastlamadım ama YSL Top Secrets dışında granülsüz peeling var mı özellikle biraz daha uygun fiyatlı :)
 
Sevgiler
BV

12 yorum:

  1. Ne güzel bir ürün kıvamı çok ilginc

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet çok değişik bir kıvam :) Sephora'ya gidersen testerından da bakabilirsin :)

      Sil
  2. ben de yazının son kısmını görmeden soracaktım granülsüz peeling tavsiyesi diye:))) benim cildim sivilceli ve aşırı hassas. fiyatı aşırı uçuk olmayan ve granülsüz peeling tavsiyesi verebilecek varmı acaba??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de sabırsızlıkla bekliyorum biri tavsiye ederse diye :) umarım yazan biri olur ama bulamazsak da bu ürüne şans verebilirsin :)

      Sil
  3. Jel gibi bi ürün sanırım? Balımsı çok güzel duruyor:) Baya da bereketliymiş. Granülsüz bildiğim, dermalogica daily microfoliant var baya meşhur, o daha da tuzlu ama etkileri daha fazlaymış. Alınacaklarımda=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bal gibi tam ama yapış yapış olmak yerine kaygan :) dermalogica güzel marka ben almak da istiyorum ama pahalı geliyor bana bundan da pahalıysa zaten dur demek lazım :D ölmeyecek miyiz ne o kadar para harcıycam yüzüme :p

      Sil
    2. Ahahahahhahah Nisa ya o ne yorum öyleeee "ölmeyecek miyiz ne o kadar para harcicam" :D :D manyak! Ölecez de güzel ölelim anacım:))

      Sil
  4. Kıvamı için bile alırım :D
    Çok dikkatimi çekti benim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten güzel ve değişik bir ürün :) Sephora'ya gidersen muhakkak bak :*

      Sil
  5. harika bir ürün şiddetle tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  6. harika bir ürün şiddetle tavsiye ederim

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)