8 Eylül 2014 Pazartesi

Canan Zerkin ile Summer Party #cananilesummerparty #2

Merhabalar,
 
Uzun zamandır buralarda olamadım, görev nedeniyle şehir dışına çıkmak gerekti her zamanki gibi...  Geçtiğimiz haftalarda harika bir etkinliğe katılıp yazısını yazmıştım, tık tık. Şimde de sponsorlardan biraz bahsetmek istiyorum.
 
Sephora güzel bir sürpriz yapmış, bize hem güzel ürünler hem de indirim çeki yollamış.Sanırım ilk defa gördüm Gratis'i sponsor olarak bizim için çok güzel ürünler seçmiş, teşekkürler.
 

Essence de bizi yalnız bırakmamış, ayrıca 15 numaranın şansına Lotis Pharma'dan Hamilton güneş kremi kazandım. Teşekkürler.

 
Burada da hiç denemediğim iki marka Bebak ve Magic Asam fondöten. En merak ettiğim ürün sanırım fondöten, bu havalarda kullanamasam da en kısa sürede deneyeceğim.

 
eczane.com.tr de bizi tek bırakmamış, burun bantlarını çok sevdim. Ayrıca ısıtıcı bantlar da sınıfı geçti :) Dove da bize çok güzel ürünler bir de gönlümüzde boyayalım diye tişört yollamış, harika.

 
Dalan ve Depitak da bizimle olan firmalardandı. Teşekkürler.

 
Moshos Garden ürünleri ile de tanışmış oldum, daha denemesem de en kısa sürede deneyeceğim. Ata Ecza da unutmamış bizi, Dermozinc annemin çok hoşuna gitti, yeniden alacakmış bitince :)

 
Eczacıbaşı da Selin ve Egos ürünleriyle aramızdaydı.

 
Lapitak markası ayak ürünleriyle bildiğim çoğu kişinin memnun olduğu benim de ilk defa deneyeceğim bir marka, bakalım nasılmış... Dore de bizimleydi o gün.

 
Aggressive ve Ferne de mis gibi kokularla günümüzü renklendirdiler.

 
HC Hair Care ilk defa denediğim bir ürün ile aramızdaydı, denenmeyi bekliyor. Hiç dökülmeyen saçlarım bu ara deli gibi dökülür oldu, onun içinse Agonist'i kullanıma alıyorum en kısa sürede.

 
Magic Splash da genelde akneli ciltler için olan ürünleri ile aramızdaydı, ayrıca Dalton Kozmetik hem ürünleri hem de bir cilt bakımı seansı ile bizi unutmamış. En kısa sürede randevu alacağım :)

 
Ve diş macunlarımız Splat ve Bio-dent. Denenecekler en kısa sürede :)

 
Ceradolin en merak ettiğim ürünler arasında. Ixora ise mis gibi kokusuyla ailede bir kavgaya yol açtı, kardeşlerim galip geldi :)


 
Farmasi, Mara Kozmetik, Lof, Dermokil de bizimleydi.

 
Durance, Otacı, Cyrene, Başak Organik de deneme boy ürünleriyle bizi unutmamıştı.

 
Bir tane daha yazı gelecek en kısa sürede bitti sanmayın. Bir dahaki yazıda görüşmek üzere...
 
Sevgiler
BV

2 yorum:

  1. Ayyy çok beğendim. Ne güzel ürünler gelmiş, güle güle kullan kuzucum=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım :) Ben de çok beğendim cicilerimi <3

      Sil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)