24 Eylül 2014 Çarşamba

Toni&Guy-Moisturising Shine Spray

Merhabalar,
 
Bu aralar makyaja bir ara verdim, cilt bakımımı da bir rutine oturttum. Cilt bakımı ürünlerime yeni geçiş yaptığım için yorum da yapamıyorum, uzun vadeli etkilerini görmek lazım :) O yüzden de elimde bol bol bulunan saç bakım ürünlerinden bahsedeyim istedim. Toni & Guy Sea Salt Spray zaten ilk göz ağrım, kullanmayı çok seviyorum 2-3 şişe bitirdim sanırım.
 
Yeni gözdem de yine Toni & Guy'dan Moisturising Shine Spray. Beni tanıyanlar ve blogumu okuyanlar bilir ama ben yine de belirteyim. Gür, kuru, kabaran ve dalgalı saçlara sahibim. Saçlarımda boya yok ama saç açıcı ile açtım ve turuncu tonlara indi hatta dikkatle bakan arada sarılar bile görebilir :))
 

 Bu spreyi de tam turuncumsu saçlara has parlamayı artırdığı için seviyorum, ayrıca nem sağlaması açısından da hoşuma gidiyor. Sprey sıkılınca kalıp gibi olan saçları sevmiyorum, bu sprey sayesinde de yumuşacık ve parıl parıl saçlarım oluyor. Saçlarımı genelde geceden örer, sabah da açarım ki doğal dalgası daha güzel dursun. Öyle zamanlarda çok güzel oluyor bu sprey. Bunun yanında fön çektirdiğim zaman kısa saçlarım ayaklanmaya başlıyor, öndeki bebek saçlarım yani... Onları da sabitlemede ve fönle gelen parıltıyı bir tık daha artırmada da seviyorum.
  
 
Benim saçlarım için vaatlerini yerine getiren güzel bir sprey. Eğer saçlarınız yağlı ve çabuk sönüyorsa pek sevmeyebilirsiniz. Özellikle kuruluktan kabaran saçlarınız varsa ve parlaklık istiyorsanız muhakkak şans verin.

 
Saç rutinimin temellerini Toni & Guy ürünleri oluşturduğu için bu ürünü de diğerleri gibi Gratis, Watsons ve zaman zaman Boyner'de olan indirimlerde alıyorum. Normal fiyatları bence fazla, size de indirimlerde almanızı tavsiye ederim. Ama maximum 40% indirim gördüm, genelde ikincisi 50% şeklinde indirimleri oluyor.
 
 
Sizin sevdiğiniz özellikle saç parlaklığına katkısı olan saç bakım ürünleriniz neler?
 
Sevgiler
BV

8 yorum:

  1. Yakında saçlarıma dokunanı elektrik çarpacak diye korktuğum şu günlerde kabaran saçları olanlar şans versin diyorsun,nem diyorsun ! :D Denenecekler listeme hemen ekledim. Bayram indiriminde kapabilirim umarım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bizim saçlarımız benzer yapıda sen de seversin o zaman :) deniz tuzu spreyini de sevdiysen kesin seversin o zaman, hafif yapılı ve güzel sprey ama kesinlikle indirimde alınması lazım :D

      Sil
  2. bilmiyordum bu ürünü, denenebilir:)

    YanıtlaSil
  3. Benim saç tipime göre değilmiiiş:( Ama sendeki dokusunu çok merak ettimmmm:-*

    YanıtlaSil
  4. Serum seklinde mi sprey seklinde mi acaba

    YanıtlaSil
  5. Serum seklinde mi yoksa sprey seklinde mi çünku daha once serumu yaglandirma yapmisti

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)