31 Ekim 2014 Cuma

İndirim ve Fırsat Alışverişlerim (Gratis, Watsons, Tekin Acar ve Boyner)

Merhabalar,
 
Yağmurlu bir Ankara sabahından herkese tekrar merhabalar :) Uzun zamandır ne bir indirim alışverişi yaptım ne de güzel kampanyalar yakaladım. Bu sefer de denk gelmişken alayım dedim kaçırmadım. Gratis ve Watsons ne güzel indirimler yaptı hele hele Gratis... 200. mağazası şerefine 10%+40% indirim yaptı hala da devam ediyor, bütün ürünleri kapsayan indirimi kaçırmamanızı tavsiye ederim.
 
Gelelim neler aldığıma :) Önce Watsons'tan ufak bir alışveriş yaptım. Cırt cırt şeklinde olan bigudileri merak ediyordum, indirim var mı yok mu diye dikkat etmeden aldım gitti zaten çok pahalı da değillerdi. Ayrıca macaron ve marshmallowlu mendillere de kayıtsız kalamadım :))  Bir de geçen gün törpüm elimde kalmıştı, bu güzel ve kaliteli törpü 5.99 TL gibi bir fiyata düşünce kaçırmayım dedim. Garnier Makyaj Temizleme Suyu da 50% indirimdeydi, aman dedim aldım normal fiyatı 18.90TL. 40% indirim olan Rimmel standına da uğradım merak ettiğim Magnif’eyes farlara baktım, en çok kadifemsi yapısına bayıldım bu farların. Asıl istediğim Bronze Magnate yoktu ben de ikinci sevdiğim Taupe Magnificence rengini aldım. Bir de hoşuma giden ScandalEyes Shadow Stick'lere şans vermek istedim ve şansımı Bulletproof Beige renginden yana kullandım.


Tekin Acar'da ise indirim yoktu ama güzel bir kampanya vardı. Severek kullandığım Estee Lauder Day Wear BB Kremler tanışma amaçlı 15ml boyların 29TL gibi bir fiyata satılıyordu. Ben de iki tane alıp stoklamak istedim. Normalde ürün ise 30ml bir ambalaja sahip ve 116TL.
 
 
Sonrasında bir diğer kampanyadan faydalanmak için Boyner'in yolunu tuttum. Aklımda Estee Lauder Double End Concealer ve Mascara vardı, o da normalde 99TL iken 29TL tanışma fiyatına inmişti. Son kalan light rengini kapıverdim. Diğerleri mediumdu. Ardından kasaya gelince Clinique Chubby Sticklleri de gördüm ve iki rengi 39TL gibi bir fiyata o da kampanyadaydı, normalde bu ürünler pek ilgimi çekmese de chubbylerin öncüsü Clinique'e hep bir şans vermek istemişimdir, o yüzden onları da alışverişime ekledim :) Tabi birkaç aksesuar da aldım, onlar da ayrıca hoşuma gitti. Sonuç mutlu Nisa...
 
 
 Aklımca alışveriş faslını kapatmıştım ama Gratis'ten de bir indirim haberi gelince dün akşam iş çıkışı aldım soluğu en sakin olduğunu düşündüğüm Gratis'te :) Gittiğimde çoğu ürün bitmişti, bazılarında da son ürünleri ben aldım, yeayy! En güzeli kağıt havlular, pamuklar oldu sanırım ikisinde de stok bitmişti ve stoklar yeniden doldu. Kendime, fırçalarıma ve kardeşlerime de bol bol şampuan almış oldum. Syoss kızların en sevdiği, Johnson's da fırçalarımın :) Bense Toni&Guy şampuan ve saç maskesini ilk defa bu kadar uygun almanın gururunu yaşadım. Aklımda olan ve uzun zamandır beklediğim RT pudra fırçasına son anda kavuştum, sonuncu fırçaydı üstelik. Loreal Extreordinary Oil ise hep aklımdaydı, görünce kaçırmadım. Sakız, bisküvi filan da aldım :)) İndirim onları da kapsayınca almamak olmazdı. Aseton ve NOB mendilleri de yedekledim :) Anneme ise saç fırçası ve Nivea roll-onu aldık.
 
Gelelim en önemli kısma: Kozmetik. Aklımda olan Esssence Aquatix serisinden en beğendiğim renks olan The Mermaid Tail son kalmıştı ve hop alıverdim. Aklımda The Balm Sexy Mama hep vardı, onu da tek kalmış görünce almış bulundum. Loreal'in bu rujlarını çok seviyordum ama bir türlü almak kısmet olmamıştı. 630 numaralı renk sepetimdeydi bir anda :D Maybelline Baby Lips dudak balmı, WnW Walking on Eggshells far paleti ve Essence Blush Up allık ise hediye olarak aldığım ürünler :) Benim çok memnun kaldığım alışveriş oldu, birkaç özel ürünü de fotoğraflamadım, onlar da bana kalsın istedim özeller :p
 
 
Gerçekten düşününce bir yıldır hiç indirim alışverişi yapmamıştım. Bu sefer de böyle olsun dedim. Bence bir yıl daha alışveriş yapmam....
 
Aklımda kalanlar ise The Balm Balmsai ve Put a Lid on It :) Bir de Rimmel Magnif'eyes Bronze Magnete :)
 
Siz neler aldınız, neler almayı planlıyorsunuz ? :)
Benim alışverişlerimi nasıl buldunuz ? :)
 
 Sevgiler
BV

12 yorum:

  1. Oy oyy oyy neler almışsın böyleee :D Şu an seni görsem sarılırım boynuna çünkü Chubby kampanyası mağazalarda da var mı diye merak ediyordum ve sayende öğrenmiş oldum :D Bugün hemen gideceğim öyleyse :)
    Loreal Extreordinary Oil'i ben de aldım.Saç kardeşiyiz ya,inşallah ikimizinkine de iyi gelir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemen koş Boyner'e kap bir Chubby olmadı yedekle :D Evet saç kardeşiyiz valla, bakalım iyi gelecek mi ben de merakla bekliyorum denemeyi ama evde biraz ürün bitsin öyle kullanıma açacağım :)

      Sil
  2. Güle güle kullan Nisa'cıgım hepsini. Estee Lauder basta kğüçük gelmişit gözüme ama orjinal boyuı 30 ml ise cok cok uyguna geliyormus :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım, evet normal boyuna göre gayet avantajlı oluyor :) Aklında varsa bu ürün bir dene derim ben, günlük kullanım için doğal bir görünüm adına harika bir ürün :))

      Sil
  3. Oy anam yılların acısı çıkmış resmen, kozmetik diyetinden yeni çıkmış gibi olmuşsun:)) Hepsini güleee güle kullan canım. Balmsai ve Nudedude bugün de hiçbir yerde görülemedi -.- :(
    Macaronlu peçeteyi çok sevdim yaa ben de alayım iş için bi ara
    Clinique chubbyleri ben çok sevdimmmm, 4 tane oldular^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ama ama ben yıllardır alışveriş yapmıyormuşum cidden özellikle drugstore olarak :D Çok teşekkür ederim güle güle kullanacağım sen dedin ya hele :D Chubbyler de bence iyi oldu aldığımız, fotoğrafını çekince ben de hemen kullanmaya başlayacağım meraktan ölüyorum :)))

      Sil
  4. Chubler çok ıyı denk gelmiş keşke mani varken banada denk gelseydiler :) güle güle kullan canım .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Boyner'de baya vardı canım, biraz daha sürer kampanya denk getirirsen bak :)

      Sil
  5. Estee Lauder Double End Concealer ve Mascarayı bende denemek istiyordum ama bir turlü uğrayıp alamadım. GÜle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Boyneronline'da var gidemezsen oradan al :D

      Sil
  6. Güle güle kullan canım karlı bir alışveriş olmuş :)

    Bu arada blogunu takibe aldım.

    Benim bloguma da beklerim henüz çok yeni 6 günlük bir blog...

    http://pembemakyajcantam.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım, senin de blogun hayırlı olsun :)

      Sil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)