29 Mayıs 2015 Cuma

Chanel Joues Contraste Toz Allık/72 Rose Initial Rengi

Merhabalar,
 
Yine uzun bir ara verdim ama bu sefer hayırlı bir iş içindi :) Evet, evlendim ve döndüm. Şimdilik pek değişiklik yok ama... Ailemin yanındayım ve boynu bükük tayin bekliyorum. Bakalım hayırlısı. Ne zormuş bu işler pek yoruldum ama değdi. Güzel bir de balayından sonra aranızdayım :) Hadi başlayalım.
 
O kadar arayı açtım dedim güzel bir dönüş yapalım ama değil mi? Hem görsel şölen hem de mis kokulu bir ürün kendisi. Chanel'in o güzel toz allıklarından 72 numaralı Rose Initial Rengi. Geleneksel siyah Chanel paketlemesine sahip, fırçalarını ben pek sevmiyorum Chanel'in ama zor durumda iş görür. Simsiyah kadife kesesine ise diyecek laf yok. Sadece biraz fazlaca tozlanıyor. Özellikle makyaj çekmecemde allıkların arasında durduğu için onların döküntüleri hep üstünde :(
 
Chanel Joues Contraste Toz Allık/72 Rose Initial Rengi


Tam joker bir renk bence her makyajla gidebileceğini düşünüyorum. Bunun sebebi açık bir tonda olduğu için çokça doğal durması elbette. Açık ve kumral tenlilerin daha seveceği ve tercih edeceği bir ürün de olduğunu düşünüyorum bu sebeple.

Chanel Joues Contraste Toz Allık/72 Rose Initial Rengi
 
Çok hoş bir pembiş hatta azıcık şeftaliye de kaçıyor dersem haksız sayılmam. Mat bitişli gibi dursa da içinde hafif parıltılar barındırıyor, bu da gün ışığında çok sağlıklı bir görüntü elde etmemizi sağlıyor. Genelde RT Blush Brush ve Sigma F40 ile uyguluyorum, hangisi temizse artık :)

Chanel Joues Contraste Toz Allık/72 Rose Initial Rengi
 
Ürün 4 gr bir ağırlıkla bence küçük ama çok da allık bitiremediğimizden aslına bakarsanız da iyi. Genelde Sephora, Tekin Acar ve Sevil'de satılıyor. Şu anki fiyatını net bilmesem de 130-140 TL civarı olduğunu düşünüyorum.
 
Yaz geldi ya elimden düşmez artık :) Benim severek kullandığım bu ürün hakkında siz ne düşünüyorsunuz?
 
Sevgiler
BV

12 yorum:

  1. rengi harika bayıldımm :) Bloğunu takibe aldım bu arada bende bekliyıorum canım :)

    YanıtlaSil
  2. hayırlı olsun. İnşallah çok mutlu olursunuz ve bir an önce kavuşursunuz :)

    YanıtlaSil
  3. hayat boyu mutluluğunuz bozulmasın inşallah <3 Allığın rengi çok güzelmiş. Bu seri için rengini pek vermiyor diyorlar, sen ne düşünüyorsun?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin inşallah :) Diğer renklerini denemedim ben onlar hakkında konuşamam ama bu rengine göre bile oldukça pigmentli. Bir sıkıntı yaşamadım :)

      Sil
  4. Yaa hayırlı olsun canım :)

    YanıtlaSil
  5. Ahahahah ilk paragrafa bayıldım. "Dünyanın en normal şeyiydi, evlendim ve döndüm" düşüncen direkt yansımış :)) İnşallah biran önce kavuşursunuz kuzum yaa
    Rengi tam jokermiş cidden ne şirin şey tipi ya <3 Kalıcılığı nasıl pekii? Ben hakkımı sanırsam artık krem allıklardan ve farklı renklerden yana kullanıcam

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle canım abartılacak bişi yok sonuçta :))) kalıcılığı güzel tatmin edici, ben krem allık düşünemiyorum yağlı cildime bir de krem allık sürmem amaninnn korku filmi :))

      Sil
  6. valla çok güzel görünüyor güle güle kullanın bende bloğuma beklerim :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)