3 Nisan 2014 Perşembe

Garnier - Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu

Merhabalar,
 
Bugün misafirim Garnier - Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu. Kendiyle tanışalı 2-3 ay oldu, yorumlama zamanım geldi diye düşünüyorum :)
 
Öncelikle belirtmeliyim ki bu tür makyaj temizleme ürünlerinden kullanmamıştım önceden, karşılaştırma yapamayacağım. Ben genel olarak ürünle ilgili olumsuz bir yön görmedim. Temizleme açısından başarılı ama ben yine işimi şansa bırakmadım hep ardından bir de jelle ve bol suyla mis gibi yıkadım cildimi.
 


Kimler kullanabilirmiş, çok da güzel yazıyor üstünde :) Benim cildim de yağlı, sivilcelenmeye aşırı yatkın bir cilt. İçime sine sine kullandım ürünü. Tek sevmediğim yanı şu aşağıda belirtilen 200 kez kullanım, bana hiç inandırıcı gelmedi. Keşke öyle bir yazı yazılmasaydı. Hoşuma gitmedi, kandırılmış hissettim :)

 
Garnier zaten güzelce nasıl kullanılır, diğer ürünlerden farkı nedir, etkileri nasıldır anlatmış :) Ben de katılıyorum. Bir tek göz makyajı için kullanıma nedense içime sinmedi, gözümü temizlemedim. Onun için göz makyaj temizleyicisi kullanıyorum.

 
Sevdim ben bu ürünü, kurbaa da sevdi :) Hemen yanına kuruldu.

 
Denemeyen çok az kişi kaldı bu ürünü sanırım, siz ne düşünüyorsunuz bakalım kimler ne fikirde :) Merakta bırakmayın beni, yazın tez vakitte :D
 
Sevgiler
BV


21 yorum:

  1. Ben de severek kullanıyorum canım 1 aydır makyajımı temizlemek için bazen de tonik niyetine :)
    göz makyajı temizlemede de mükemmel olmasa da iyi bence..
    o 200 kullanım bana da inandırıcı gelmedi, zaten ilk basta kapagına alışamadım, döktüm biraz biraz :\ :)
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynı düşüncelere sahipmişiz, ilk seferler ben de boca ettim :DD kandırık yapmasınlar değil mi biz yine alırız zaten ayrıca :D

      Sil
  2. Ben alıcam ya hazır sende begenmişsin fiyatı da uygun etkileri de iyi makyja temizleyicimde bitti ne duruyorum alayım ben :D

    YanıtlaSil
  3. Bende daha almayanların arasındayım pek kullanmıyorum aslında böyle ürünleri doğal zeytinyağlı gül sabunumla idare ediyorum, çok ağır bir makyaj yapmadığımdan . Ama ürün güzele benziyor alacak olursam bunu alırdım bende :)

    YanıtlaSil
  4. Bu bende denemek amacıyla aldım çokta başarılı buldum. Bioderma H2o ile hemen hemen aynı gibi :) üstelik fiyatı da çok uygun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bioderma'yı hiç kullanmadım ama ben de kalitesini fiyatına göre çok iyi buldum :) Teşekkürler yorumlar için :))

      Sil
  5. zorla aldıracaksınız ya:))

    YanıtlaSil
  6. Ben de almıştım ama hala deneme fırsatı bulamadım:) Elimde kullanılmış benzer bir ürün varken yeniyi açmak istemedim. Güzel günlerde kullan canım:) Umarım ben de yakın zamanda kullanır ve memnun kalırım:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben sevdim, fiyatı da kendi de güzel bir ürün. :) sen de seversin umarım :)

      Sil
  7. Merak ettim ben de alıp deneyeceğim, çünkü benim de cildim sivilcelenmeye müsait. Teşekkür ederim:))

    YanıtlaSil
  8. Bende sevdim bu tombişi =)

    YanıtlaSil
  9. Ben 500 ml Bioderma'yı 6 aydan fazla sürede bitiriyorum. O yüzden sanırım 200 kullanım olayı kişiden kişiye değişiyordur ^_^ Bu ürünü de pek merak ediyorum :) Elimdeki şişe şişe Biodermalar biterse alma planım var :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olabilir :) ben müsrif biriyim, hemencecik bitiriveriyorum zaten ürünleri :)) biodermadan sonra deneyebilirsin, fiyata göre gerçekten güzel bir ürün :))

      Sil
  10. Bende severek kullanıyorum canım gayet başarılı bir ürün..

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)