15 Nisan 2014 Salı

Neutregena - Norveç Böğürtlenli Besleyici Dudak Balmı

Merhabalar,
 
Bugün size severek kullandığım bir ürünü anlatayım. Ders filan çalışıyorum, güzel bir ürün anlatayım da sinirlenmeyim dedim :) Bu ürünü önce bir arkadaşım hediye etti kullanıyordum, bir de Gulshen Dogan'ın etkinliğinde seti de hediye gelince nasıl mutlu oldum anlatamam :) İkini balmı kurtaramadım ama kardeşim kaptı senin var nasıl olsa diye.
 
Biliyorum çok gevezelendim artık ürünü anlatmaya geçelim bence :) Ürün gördüğünüz üzere dayanıklı ve bildiğimiz Neutregena tarzı bir ambalajda, gayet kullanışlı. Uzun süre kullanımda biraz gevşeme yapıyor kapaklar. Çok hafif ve hoş bir kokusu var, Norveç Böğürtleni böyle kokuyorsa demek :) Nemlendirmesi benim sahip olduğum nemlendiriciler arasında en iyi diyebileceğim seviyede. Biraz yumuşak yaz geliyor bu durum daha da yumuşatacaktır, yandık :) Renk vermiyor, sabah ve akşam cilt bakımı rutinimde kesinlikle ana bir yere sahip. İş yerinde de klavyemin üstünde :)
 
 

İçeriği de böyle.
 
 
Dediğim gibi bütün eksilerini ve artılarını toplarsam kesinlikle verdiği nemlendirme ile benim başımın tacı olan bir ürün, bitince yenisini alırım (keşke kardeşim kapmasaydı ikincisini).

 
Ben istediğim gibi bir lip balm buldum. Peki siz kullandınız mı bu ürünü :)
 
Sevgiler
BV

6 yorum:

  1. çok seviyorum ben de bu ürünü :) kokusu miss :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet kesinlikle öyle :) içimi açıyor kokusu resmen

      Sil
  2. evet ben de seviyorum bunu yağsız ve nem vermesi iyi..

    YanıtlaSil
  3. Bu seride en çok bende lip balmı sevdim kışın kurtarıcım oldu tatlım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben ayak kremini de bayıldım :))) onu da ayrıca yazacağım inşallah :)

      Sil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)