22 Nisan 2014 Salı

Novocrin Extrait Dora-Papatya Ekstreli Renk Açıcı Sprey

Merhabalar,
 
Daha önceden kullanmış olduğum şu saç açıcı spreyden bahsetmiştim. O bittikten sonra denemek adına bir de bu markadan alayım dedim. Yaklaşık 2 aydır aralıklarla kullanıyorum, o yüzden yorumlarını yapabilirim :)
 
Ben bu ürünü kullanmadan önce yukarıda da dediğim gibi bir kutu Pauline-Extra Blond bitirdim. Saçlarım uzun o yüzden bir şişe 3-4 ay gitti. Kısa saçlıysanız biraz daha uzun gidebilir.
 

Belirtmeyi unuttum: benim saçlarım bu arada bildiğiniz Türk kızı kahvesinden, öyle olunca sarışınlık beklemek aklımın ucundan geçmedi bile. Sizin de saçınız böyleyse bir kazan da bitirseniz sarıya ulaşamazsınız, bilginize :) Bu ürün saçlarımı 2-3 ton açtı, güzel ve doğal bir ton yakaladım, aynaya baktığımda gördüğüm renk beni memnun etti özellikle güneş ışığında çok güzel duruyor. Yetinmeyip biraz daha açayım dedim ayrıca belirtmekte fayda var saçlar dipten aynı bildiğimiz kahverengi çıkınca dibiniz geliyor izlenimi oluyor, tek fena yanı o :) Her şeye çare bulan bilim buna bulamadı. O yüzden farkı kapatmak için dibe de sürekli uygulamak lazım eğer hep açık tonlarda kalma kararındaysanız. Ben bir hafta sadece dibe bir hafta bütün saça yaparak tutturmaya çalışıyorum, pek bir sıkıntı olmuyor. Zaten saç uçlara doğru kendi de açıldığından biraz da böyle olunca doğal bir duruş yine elde edilmiş oluyor.
 
 
Kullanma talimatı da burada yazıyor ama ben bir hafta aralıklarla uyguladım, 2-3 gün gibi sıkı aralık tutup zarar vermek istemedim saçıma. Zarar demişken saçınızın bakımını her zaman olduğu gibi tutup aksatmazsanız çok yıpranacağını düşünmüyorum, benim saçlarım biraz kurudu onun dışında bir etki görmedim. Kurumayla birlikte elektriklenme ve kabarma arttı, onu da ekleyim. Sonuçta içinde hidrojen peroksit var, bunu da unutmamak lazım.
 
Doğal sarı veya açık kahverengi saçlara uygulanabilir diyor ama kahverengi saçta da kendi tonundan aşağılara açma oluyor. Ben denedim, gördüm :) Saçlarınızın boyalı olmaması lazım ayrıca.

 
Burada da uyarılarımız :) Gözlerle temas ettirmeyin, saç diplerinizde yara veya sivilce varsa uygulamayınız. Ben de bir ara seboreik dermatit oldu, hemen bıraktım mesela. Geçtikten sonra başladım açmaya :)

 
Bir de sorarsanız hangisi diye, ben bu ürünü Pauline- Extra Blond'dan daha çok sevdim. BBir daha alırsam yine Extrait Dora alırım kesinlikle.

 
Normalde drugstorelarda satılan bu ürünü ben internet sitesinden daha uyguna getirip aldım. Siz de seçenekleri değerlendirebilirsiniz indirim filan olursa.
 
Sevgiler
BV

28 yorum:

  1. Türk kızı kahvesi :)) Ahh ahh bu saçlarla ne yapıciiiiiz biz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahh bir bilsem kahve dalgalı kabarık :) ne olduğu belli olmayan bir saç türü Türk kızı saçı :D hatta arkadaş direkt saçak diyor daha mantıklı :D

      Sil
  2. Ben de cok sıkıldım saçlarımdan acaba bunu mu denesem ombre düşündüm ama bir baktim herkesin saçı aynı =|

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aslında ombre de yapılabilir bu ürünle, onu da denemeyi düşündüm saçlarınızı ortadan at kuyruğu yapıp ardından bağlı kalan yerlere sıkıp iyice kuruttuğunuzda 2-3 uygulamadan sonra ombre oluşumu olur ve gayet doğal olur :)

      Sil
  3. Bende kullandım verdiği renk çok hoşuma gidiyor ara ara kullanıyorum bir ara uçlarına çok kullanmışım neredeyse sarı olacaktı :) Benim saçım çok koyu kahve olmadığı için bende renk çok çabuk açıldı :)

    http://mylittlemascara.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne güzelmiş benden başka bir kullanan daha varmış :) kesinlikle güzel bir ürün işe yarıyor olması da en güzel yanı :D

      Sil
  4. Güzel bir fırsatmış ve kolaylık :)
    Evde kaynatılmış taze papatya suyu da epey iş görüyor ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gerçekten öyle ben de çok seviyorum bu ürünü :) evet bu da papatya suyunun modernleşmiş hali :)))

      Sil
  5. cok hos bır yazı olmuş*-*

    bloğumda cekılısm var bekleırm

    YanıtlaSil
  6. aa ben senin saçını boya sanmıştım, demek ki baya işe yaramış bu sprey :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cidden mi :)) şımarırım bak şimdi boya gibi duruyorsa, oley :))

      Sil
  7. Benim arkadasım kendi hazırladıgı karısımla kumral saclarını sapsarı yapıyordu . Dogal oldugu icin sacları yıpranmıyordu da :) Hazır havalar ısınıp gunes daha da cok etkisini gosterirken dogal karısımlarla acmayı deneyebilirsin Nisacıgım :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir papatya suyu var bildiğim :)) başka varsa doğal tarifler mutlaka denemek isterim aslında, sizin bilme ihtimaliniz var mı o formülü arkdaşınızın kullandığı

      Sil
  8. benim blogumda var doğal saç açma bilgileri
    http://belgin-ce.blogspot.com.tr/2013/10/dogal-sac-boyas-sar.html
    http://belgin-ce.blogspot.com.tr/2013/09/dogal-urunlerden-sar-sac-boyas.html

    yazdığın ürün saçı bir süre sonra çok kurutuyor, inan bana boya daha az zarar veriyor, tecrübeyle sabittir:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bakayım hemen :)) iyi oldu dediğin teşekkür ederim :)

      Sil
  9. ya ben çok kararsızım biraz araştırdım açıcıları koyu renkse saçlarınız açılmasını beklemeyin yazıyor birçok yerde.Benim saçlarım siyaha yakın hiç boya yok değişiklik istiyorum ama boyadanda çekiniyorum yıpranırmı diye.Benim saçlarımıda açarmı acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim saçlarım da kahverengi ama ben turuncumsu bir kahveye doğru 3-4 ton açtım :) açılmaz diyenlere inanma ^_^ ama sarı olmaz sadece kendi tonunda aşağı iner :))

      Sil
  10. bende doğal saçımı boya kullanmadan bide yakmadan açmak istiyorum hala koyu kahve saçlarımı 2 ton bile açsam iyidir öyle sarıya açmak istemiyorum değerlendirmeniz için teşekkürler deneyip bakıcığım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tam senin isteğine uygun bir ürün ama saç bakımını ihmal etme lütfen yıpranmasın saçların :)

      Sil
  11. Gratis'in bana sahte ürün sattığına inanıcam şimdi :( Saçlarım orta kumral ama yok inat etti gram açılmadı renk 2 kullanmamda da :D annemin peroksitini kafama dökücem en sonunda haha :D Biraz daha deneyeyim bari herkes memnunsa illaki açılır herhalde :) Olmadı pauline extra blond'u alıyım bi de memnun kalmışsın ondan da :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Banyodan sonra ıslak saça uygulayıp eğer sonra da kurutuyorsanı etki etmesi lazım etmemesi mümkün değil bence :(

      Sil
  12. Merhaba ben de bu ürünü 3 4 yıldır kullanıyorum çok memnunum. Saçlarım koyu kahveydi, şu an kökten uca doğru tonlama şeklinde gidiyor ve uçları tamamen sarı:) fakat ben ürünü 2 haftadır bulamıyorum canım sen nereden temin ediyorsun? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben en son dermomarketten aldım ama watsons ve gratise gittiğimde orada da görüyorum canım :)

      Sil
  13. Merhaba konuyu açalı uzun süre olmuş ancak benim bir sorum olucaktı. Ben de bir seneye yakın bu ürünü kullandım saçlarım koyu kahve özellikle uçları sarıya doğru açıldı ama ben daha sarı bir ombre istediğim için saçımı boyatma kararı aldım balyaj olucağı için açıcı kullanılacak. Acaba bu üründen dolayı üstüne bir de ombre yapıldığında saçlarım yanar mı ya da zarar görür mü? Şimdiden teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnanın ben de bilmiyorum, sanırım bunu en iyi kuaförünüz bilir. Ona sorun bence :)

      Sil
  14. Tam olarak ürünün fiyatı nedir?

    YanıtlaSil
  15. ürünün tam olarak fiyatı nedir?

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)