7 Nisan 2014 Pazartesi

The Body Shop Ankamall Blogger Etkinliği

Merhabalar,
 
Bu cumartesi Nesneslis blogunun sahibi Neslihan'ımın davetiyle Ankamall The Body Shop'a gittim. Hastaydım ama oraya gittiğimde bildiğiniz iyileştim, ortam, güzel kızlar, güler yüzlü çalışanlar ile The Body Shop ilaç gibi geldi bana. Zaten bir çok ürününü kullandığım bu güzel markayı bir de kızlarla deşeleyince süper aldı koskocaman 3 saat nasıl aktı geçti anlamadım :)
 

Temiz içeriğiyle bilinen The Body Shop'un manifestosu karşılıyor bizi girişte. Hayvanlar üzerinde testlere karşı olduklarını, yerel ticareti desteklediklerini ve sosyal sorumluklarını anlattıkları bu manifesto hem de vizyonlarını oluşturuyor.
 
 
Mağazadan iç açıcı bir kaç fotoğrafla karşılayalım sizi de içiniz açılsın önce, pazartesiye inat olsun :)
Burada vücut bakım, banyo ve duş ayrıca saç bakım ve cilt bakım ürünlerini görüyoruz. Bunların yanında mis kokulu parfümleri ve makyaj ürünleri de mevcut.
 
 
 
 
 
 
Bu stantlar da pek hoşuma gidiyor, denemek istediğimiz ürünlerin seyahat boyu ve deneme boylarını bulabiliyorsunuz. Ben çok seyahat ettiğim için bu küçük boylar işime geliyor :)
 

 Bu yeni hasat edilen böğürtlenlerden üretilen seride de gözüm kalmadı değil :)


 
Saç tebeşirleri de çok güzel, ben mavisini çok sevdim. Kızlarımıza da uygulaması yapıldı :) Pek güzel oldular, maşallah.
 
 
Rengarenk liflerini de pek seviyorum The Body Shop'un, bir de eldiven şeklindeki keseleri favorim :)
 
 
 Camomile serisi de beğenimi kazanan bir seri.
 
 
 The Body Shop'ta en sevdiğim ürün ne diye sorarsanız açık ara body butter derim :) Bu da kanıtı işte :D
 
   
Biraz uzaktan çekmişim ama burada da Canan Zerkinli Ve Kendinin Ruh Doktoru'na makyajlar yapıldı, ikisinin makyajına da bayıldım :) Farları da çok güzel, ben severek kullanıyorum, valla :)
 
     

        
 
Sevgili Gırla Fikir, mağazayı o kadar benimsedi ki her şeyi bize daha detaylıca anlattı. Bir de el peelingi ve masajı yaptı :)
 
        

Starbucks da bizi unutmamış, leziz kahveleriyle neşemize neşe kattılar :) Sevgili Hande güzel kahvelerini servis ettikten sonra bir de bizi ağırladı, harika bir de sürprizle yaptı, etkinliği Starbucks'a taşıdık. Onun detayları da gelecek :)

 
Mağazadan ayrılmadan önce de toplu bir fotoğraf çekinmeyi unutmadık elbette :) Soldan itibaren Sevgi'nin Makyaj Defteri, Ben, Oje Canavarı, Little Butterfly, Kendinin Ruh Doktoru, Nesneslis, Kozmetik Aşığı, Milaness, Öykü İpek, Gulshen Doğan, Betüşün Blogu, Canan Zerkinli ve Gırla Fikir :)  

 
Sevgiler
BV

18 yorum:

  1. Kalabalığı gören içeri daldı ve bir şeyler aldı her gelen sayemizde iyi ciro yaptılar valla :D Çok güzeldi yakın zamanda yine toplaşalım inş :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle cumartesi cirosunda baya bir etkimiz oldu :))) ayy evet inşallah görüşürüz en kısa sürede :)) ne iyi olur :))

      Sil
  2. Böğürtlen serisi benimde hoşuma gitti, ürünlerin kokusuna bayıldım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Böğürtlenli scrubı gözüme kestirdim, alacağım :))

      Sil
  3. the body shop hayvanlar üzerinde test yapmadığı için çok seviyorum, keşke biraz da içerikleri temiz olsa tadından yenmeeez! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlike biraz daha doğala dönmeleri lazım, temiz içerik çok önemli :)

      Sil
  4. Keyif aldığım en güzel etkinlikti bence :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim için de öyle, hem yeni arkadaşlarlar tanıştık hem de eski dostlukları pekiştirdik :))

      Sil
  5. Ben bu mağazadan az mı alışveriş yaptım :) Body Shop'u ben de çok seviyorum. O farlardan da 2 tane aldım, yumuşacıklar. Seaweed serisi de çok başarılı. Bir de Aloe Veralı dudak kremi müthiş. Butterlar, duş jelleri bana göre fazla baskın kokulu. Parfümleri de kullandım. Hoş temiz kokular ama parfümden çok sabun gibi kokuyorlar, parfüm için fazla basit sanki. The Body Shop özetim bu kadar :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Parfümlerini ben de seviyorum, hafif ve orjinal kokuları var :)) farlar da favorim dediğim gibi :)) sen de bendensin tbsci seni :))

      Sil
  6. keyifli bir gün olmuş Body shop denilince aklıma gelen ilk şey kapısının önünden geçerken gelen mis gibi kokular

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. öyle valla, The Body Shop demek güzel koku demek :))

      Sil
  7. Çok az denediğim bir marka;ama aynı Fresh Line gibi,senin aşkını gördükçe gidip bir denemeliyim dedim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bir böğürtlenli scrub vardı, sanırsın marmelat. ben vücuduma sürmeye kıyamam onu :D seninle gidelim bir gün ne dersin :D

      Sil
  8. şu 3lü butter fotosu favorim favoriiiiim=)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)