24 Haziran 2014 Salı

Dior Trianon Palet 001 Favorite (Allık,Far ve Eyeliner)

Merhabalar,
 
Dior'un 2014 bahar sezonuna ait sınırlı üretim Trianon paleti uzun zamandır benimle ama aklıma yazmak gelmemiş nedense. Geçen gün #istefarpaletlerim etiketiyle paylaşım yapınca aklıma geldi, yazayım dedim. Kendisi ambalajına bayıldığım için aldığım bir ürün. Başka özelliğine de bakmadım açıkçası :)
 

Gördüğünüz gibi ürün kadife cepli bir kılıfın içinde geliyor, allık fırçası o cepte muhafaza ediliyor ayrıca iki tane daha fırçası var hem far sürmek hem de eyeliner çekmek için kullanılıyor. Sen kullandın mı desen zaten görünüyor kirli olanlar kullanılmış onlar da 1-2 kez anca :) Kendi fırçalarım varken bakmıyorum, ürünün içindeki fırçalara. Fırçalar nasıl derseniz orta karar.
 
 
Bu da paletin içi, harika bir dizayn. Çiçeklerden ilham alınarak yapılmış bu seri o yüzden gördüğümüz üç far yeşil, toprak ve pembe tonlarında. Tam doğayı çağrıştırıyor. Siyah olansa far şeklinde bir eyeliner, ben eyeliner çekemediğim için onu da far olarak kullanıyorum. Allık da çok güzel mat bitişli bir pembe. Çok doğal duruyor, harika bir pembe.
 
 
Gün ışığında çektim, tam renklerini vermiş bu fotoğraf ondan çok da memnun oldum. Çok hoşuma gitti. Sizce nasıllar? Pigmentasyon ortanın üzerinde bir tek toprak tonunda pigmentasyon orta karar. Güzel bir ürün aslında :) Biraz daha uygun bir fiyata sahip olsaydı daha çok sevebilirdim.
 

 
Ürün sınırlı üretim bir ürün olmasına rağmen hala mağazalarda bulunuyor o yüzden de yazmam iyi oldu bence. Belki birinin hoşuna gider de işe yarar. Ürünün piyasa fiyatı 260 TL. Fiyat yüksek kabul ama bence bu kadar bir ürün için verilir. Yine de çok övülecek yere göğe sığdırılamayacak bir ürün olmasa güzel bir seriden güzel bir ürün.
 

 
Sevgiler
BV

18 yorum:

  1. dizaynı çok cici ama renk pig. sıfırmış bence :((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. genel olarak bütün diorlar bu şekilde bir pigmentasyon zayıflığı var, bir de fotoğrafta da pek iyi çıkmadı, çok uğraştım ama fotoğraftan daha iyi aslında. dediğim gibi ortanın biraz üzerinde :)) sıfır değil valla :p

      Sil
  2. çok güzelmiş bayıldım güle güle kullan cnm
    şu kurbağadan bende istiyorum yaaa bana da bana da lütfen ):

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım :)) ah ah ben de Afyon'dan aldım ki, gider de bulursam kesin alayım ;)) Hatta 4 tane aldım, hepsi gitti sahiplerine :)

      Sil
  3. Su yeşili olan çok güzel durur sende :)
    Dizaynı çok güzelmiş ;)

    YanıtlaSil
  4. Ambalajı beğendim bende :)

    YanıtlaSil
  5. çok güzelmiş cnm güle güle kullan :) fiyat yüksek olsa da kozmetik olunca acımıyoruz paraya :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım valla ben de çok seviyorum :)

      Sil
  6. Çok ciciiiii! Pigmentasyonları far bazsız öyle dimi? zayıf-orta arası gibii. Yeşil olanın rengine ve allığa bayıldım. Güle güle kullan canımmm=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet far bazı sürmeden koydum canım :) fotoğrafta güzel ışık yakalayamadım o gün ondan azıcık kötü çıktı o da iyi olmamış yoksa ortanın üstü dediğim gibi bir tek kahve olan orta gibi :))

      Sil
  7. Alligin rengi cok dogal ve hosmus! :) ama dedigin gibi farlarda biraz pigmentasyon sorunu var galiba.. Yine de bunlarla yaptigin bi makyaji da gormek isteriz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım öyle :) fotoğraflarda güzel çıkartamıyorum makyajları hiç ondan hevesim kalmıyor, biraz daha profesyonel makine edineceğim ilerleyen zamanlarda, o zaman bol bol koyarım :))

      Sil
  8. Pigmentasyonlar benim de pek hoşuma gitmedi;ama gördüğüm en cool palet! :) İnanılmaz şık bir tasarımı varmış gerçekten.Ba-yıl-dımm! Güle güle kullan tatlım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen öyle kuzum, palet harika <3 bir de pigmentasyon iyi olsaydı, tadından yenmezdi sanırım :)

      Sil
  9. Paletin ambalajı o kadar güzel ki aman baz kullanarak sürerim diyip geçiveririm heralde pigmentasyonu kafama takmazdım hihi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen canım ya ben de öyle kullanmasam bile dolabımda olması bile huzur veriyor :)))

      Sil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)