7 Haziran 2014 Cumartesi

Toni&Guy ile Saç Bakımı

Merhabalar,
Geçtiğimiz haftalarda Toni&Guy tarafından benim saçlarımın problemlerine özel harika ve özenli bir paket aldım. Bir de harika bir not vardı, onu görünce daha da mutlu oldum :) Beni takip edenler de biliyordur ki kuru saçlara sahibim, sürekli kabarma eğilimindeler. Bir de dönem dönem ortaya çıkan seboreik dermatitimiz var. Ayrıca saç açıcı kullandım, ne olursa olsun saçıma bir işlem yapmış sayıldım bu da saçımı çok çok az da olsa yıprattı. Ayrıca bir de dalgalı bu meret.
Ürünlerin topluca görünümü bu şekilde. Ben tek tek ürün özelliklerini anlatacağım, kullandıkça da tekrar yazacağım detaylarını. Önce bahsetmemi istediğiniz olursa öncelik veririm, yorum bırakın yeter :)




Sampoo for Dry Hair / Conditioner for Dry Hair

Hem şampuan hem de saç kremi 250ml olarak gayet güzel kullanışlı bir ambalajda. Denemeye başladım kuru saçlarıma gereken nemi verip yatıştırıp umarım rahatlıkla şekil almasını sağlayacak. Bir de Seboreik Dermatit'e iyi gelse ne mutlu olurdum ah ah :) Hem şampuan hem de saç kremi 250ml ve 35TL.


Reconstruction Mask

Saçların dipten uca onarılmasını ve yeniden yapılandırılmasını sağlayan saç maskesi. Bunları yaparken saçları hem nemlendiriyor hem de daha yumuşak ve parlak görünmesini sağlıyor. En çok umudu bu ürüne bağladım :) 200 ml olan ürün 40TL.


Shine Gloss Serum

İşte ilk kullanımda etkilerini gördüğüm ürün. Vaadlerini yerine fazlasıyla getiriyor. Saçların parlaklığında çok ama çok etkili bir ürün,  ayrıca saçtaki kabarmaya ve elektriklenmeye de engel oluyor. harika kokusuyla beni benden aldı. Maskeden sonra favori ürünüm. 30ml olan bu ürünün fiyatı 40TL.


Moisturizing Shine Sprey

Saça hem nem hem de parlaklık veren bir sprey, normalde deniz tuzu spreyini kullanıyordum bunu da çok sevdim. Saçlarımda gerçekten bir ışıltı var, ayrıca pürüzsüz bir görüntü de sağlıyor olmasına bayıldım. 150ml olan ürün 34TL.


Bu harika ürünleri kullanmaya başlayalı 2-3 hafta oldu ve ben gerçekten çok sevdim. Saçlarımda Seboreik Dermatit oluştuğu zaman pek kullanamayıp rutini değiştirmem gerekse de sanırım normal zamanlarda kullanacağım ürünleri buldum. Teşekkür ederim Toni&Guy. Ürünleri biraz daha kullanayım 2. şişelerine başlayım ardından yorumlarımı da yapacağım. Merak ettiğiniz ürün olursa yazabilirsin. Toni&Guy ürünler Boyner'de ve internet sitesinde satılıyor hatta şu anda ikinci ürüne 25% indirim var, detaylar için tık tık.

4 yorum:

  1. Ben de 1-2 haftaya denemeye başlicam çok hiycanlıııı=) Spreyler çok dikkatimi çekti=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla başla ben çok sevdim ürünleri :) sanırım saç bakım düzenim oturmak üzere :)

      Sil
  2. bizim saçlar aynı o zaman kuzum
    kuru ve kabarık elektiriklenmeye meğilli mat :/
    yorumlarını bekliyorum

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)