24 Aralık 2014 Çarşamba

Bitenler ve Çöpe Gidenler #7

Merhabalar,
 
Ürünler bitiyor, ben bittikçe toplu fotoğraflarını çekiyorum ama yazıyor muyum, elbette hayır :) Bugün yazacağım bitenler kasım ayına ait yani bir aralık bitenlerimiz de var... Onları da aralık bitmeden yazarım. Bitenler yazısına ayrı bir düşkünüm ayrı bir seviyorum. Blogları çok sık okuayamasam da bir bitenler yazısı görsem mutlaka açar okurum :)
 
Hadi o zaman başalayalım. Bol bitenli olsa da renkli kozmetik bitmiyor anacım, napcaz biz böyle :))
 


1. Fresh Line Narlı Duş Jeli: Severek kullandım, güzel fresh bir kokusu var. Detaylı bir yazısı var, okumak isterseniz tık tık.
 
2. Ketoral Şampuan: Seboreik dermatit için kullanıyordum ama etki etmedi :( Roaccutane ile ona da çare bulma ihtimalimiz varmış, umutluyum.
 
3. Aldo Vandini Akşam Sefası ve Yulaf Aromalı Vücut Kremi: Kokusunu yapısını çok seviyordum ama itiraf edeyim, rafın arkalarında kalmış ve unutmuşum. Yarısı duruyor ama yapısı bozulmuş :( Çok ama çok mutsuzum bozulduğu için, istemeyerek de olsa çöpe gidiyor. Detaylı bir yazısını yazmıştım, okumak isteyenleri buraya alalım.
 
4. Yardley Mavi Orkideli Vücut Losyonu: Losyon olarak geçmesine rağmen çok koyu kıvamlı, bu tür bir ambalajla kullanması oldukça zor. Kullanışsız. Verdiği nem ortalama. Kokusu ise tek sevdiğim yanı. Başka seçenekler varken dönüp bakmam bu ürüne.

 
5. Bioderma Sebium Hydra: Severek kullandım, bir eksisini görmedim. Şu anda yoluma LRP Effaclar H ile devam ediyorum ama yeniden alır mıyım, alabilirim evet :) Detaylı bir yazısı da var, okumak için buyurun.
 
6. Splat diş Macunu: İçeriği temiz olduğu kadar etkili olsa alırdım ama dişlerimi fırçaladıktan sonra temiz hissinin çok kısa süre dayanmasını sevmedim, sevemedim.
 
7. Cyrene Yüz ve Makyaj Temizleme Suyu: Misel sular arasında bariz farklar göremiyorum açıkçası ama en temiz içeriklisi Cyrene. Yeniden alır mıyım, neden olmasın :)
 
8. Rexona: Ben sprey ürünleri kullanmıyorum, bunu da kardeşim aldı. Kullandım bitti. Azıcık çevreye duyarlı olmak adına size de almayın ben de almayım.
 
 
9. Clarisonic Hassas Başlık: Seviyorum Clarisonic kullanmayı gerçekten temiz sandığınız cildin bile ne kadar kirli olduğunu gösteriyor. Simdi ara verip rafa kaldırdım uzunca süre bakışacağız ama hep kalbimde olacak :) Başlıklarını da 3 ayda 1 yenilemek gerekiyor günlük kullanımda ben günaşırı kullanınca 4-5 ay sonra değiştirdim.
 
10.Benefit Hello Flawless Oxygen Wow Fondöten: Beğenmeyeni çok olsa da ben severek kullandım. Komedon yapıyor mu emin değilim ama kullandığım süre boyunca hiç sivilce problemi yaşamadım, kendisinden kaynaklı. Komedon yapmıyorsa ilerde tekrar alabilirim ama Benefit'in Türkiye'dek fiyat politikasını beğenmemeye başladım. Belli de olmaz almam. Detaylı yazısı için tık tık.
 
11. Fresh Line Patates Maskesi: Ne umutlarla aldım, ne beklentilerle aldım kendisini ama buzdolabında unuttum gitti. Kaç ay geçti artık at dedi annem de çöpe yolluyorum. Kullanmayı unuttuğum için yorum yapamıyorum ama bir daha almam çünkü yine unutacağım kullanmayı :)
 
12. Benefit It's Potent Eye Cream: Bendeki küçük boyuydu, pek de sevmedim. Üstelik normal ürünün fiyatı da baya uçuk, değmez canımcım :)
 
 
Benim bitenlerim bu şekildeydi :) Sizin arasında kullandıklarınız, sevdikleriniz veya sevmedikleriniz var mı?
 
Sevgiler
BV

6 yorum:

  1. Splat'I merak ediyorduum hmmm dedim bi okuyunca yorumunu:) Cyrene'i ben de beğendim ama instagramda stabilite problemleri olduğunu gördüm. İçinde tortular oluşmuş iki üç kişide gayet normal koşullarda saklamalarına rağmen:/ O yüzden sildim üstünü. Yardley hakkındaki düşüncem de aynıı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Paradontax her daim, o tadına rağmen :p Evet ben de gördüm bulanmaları tuhafıma gitti, sen deyince hatırladım bak :)

      Sil
  2. Ayni ben :D o kadar şey dururken ilk önce bitenleri okurum :D patates maskesi ne işe yarıyormuş merak ettim doğrusu. ama bende unuturum adım gibi eminim :)
    hangirenk.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de çok seviyorum biten yazılarını :) daha gerçekçi daha doğru buluyorum :) Patates maskesi göz çevresi içindi, şişlikleri indirme, morlukları giderme üzerine vaadleri vardı canım :)

      Sil
  3. Benefit sever biri olarak göz kremini de merak ediyordum. Aklımdan cıkardım gitti . :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten çok felaket bir krem, Benefit bence sadece renkli kozmetik yapsın zaten :) Bir de Türkiye'de normal fiyatlara satsın bi zahmet :p

      Sil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)