23 Aralık 2014 Salı

Superdrug-Aloe Vera Çamur Maskesi

Herkese Merhaba :)
 
Kil maskesi kullanmayı seviyorsanız üstelik uygun fiyatlı ve etkili bir maske olsun diyorsanız doğru yerdesiniz.
 
Bir de içeriğinde aloe vera var ki yatıştırıcı etkisinden dolayı pek bi severim kendisini. Normalde kil maskesi yapmam, yapamam cildim hemencecik kızarır ve kaşınır. Sanırım alerjik etki gösteriyor olabilir ama kilin kendisinin verdiği geçici kızarıklık da olabilir. Bu maskede o kızarıklığı nedense hiç yaşamadım ben biraz aloe veraya da yordum ama bu maske ile birlikte kil maskelerine elim gider oldu ve cildim de reaksiyon vermedi. Bu maskeyi asıl sevme sebebim de bu aslında :)
 


Nasıl kullanıyorum derseniz ince bir katman halinde uyguluyorum ve kurumasına izin vermeden arada termal su sıkarak 15 dakika civarı bekletip bastırmadan yuvarlak hareketlerle temizliyorum, suyun da ılık olması işi kolaylaştırıyor. Ayrıca ardından hemen nemlendirici sürüyorum ki cildi azıcık kuruttuğu için germesin.
 
Yapısını içeriğindeki kilden dolayı çamur gibi beklerken kremsi buldum. Bu da uygulama kolaylığı ve temizleme rahatlığı sağladı.

 
İçeriği ahım şahım değil, dikkat edenlere duyurulur. Paraben var, ayrıca beni rahatsız etmese de parfüm var. Koku hassasiyetiniz var sevmeyebilirsiniz.
  
Şu aralar Roaccutane tedavisi gördüğüm için ara versemde haftalık kullanıma uygun, özellikle gençleri rahatlıkla kullanacağı bir ürün. Superdrug marka ürünler İngiltere menşeili ve sadece Watsons'larda satılıyor, fiyatı da 10TL civarında, belki biraz daha az.
 
Sevgiler
BV

6 yorum:

  1. Ben de bu maskeleri cok merak ediyorum ama hassas cildim yuzunden almaya yanasmıyorum. Güle güle kullan canımmm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cilt hassassa mutlaka uzak durulmalı :) Daha doğal ve taze maskelere yönelebilirsin ama :)) Mesela Fresh Line taze maskeler, denenebilir.

      Sil
  2. Yok yok kullanma sen:) Çeşit çeşit kil maskesi var yaa birini de ben denicem artık yetti:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Roaccutane'a başladığımdan beri ara verdim zaten :( Şu Aztek kil maskesi aklımda simdi evde bakışıp duruyoruz. Cildim kuru olmasa kullanıverirdim hemencecik de ah ah :D

      Sil
  3. Simdiye kadar hiç kil maskesi yapmadim desem yeridir, simdi bir merak ve deneme hevesi verdin bana, deneyelim bakalim. tesekkurler.
    Takipteyim severek, bana da beklerim!
    Sulti's
    http://asulti2000.blogspot.fr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deneyin elbette, çok seçenek var bu kil maskelerinde :) Elbet uygun bir tane vardır size :D

      Sil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)