8 Mayıs 2015 Cuma

Bitenler ve Çöpe Gidenler #8

Merhabalar,
 
Bu aralar hangi fotoğrafı yüklesem kalitesi o kadar düşük oluyor ki şaştım kaldım :( Önceki yazılarda da vardı bu problem, şimdi de daha belirgin şekilde. Evi toparlama, fazlalıklardan kurtulma dönemindeyim malum evliliğe az kaldı ve kalabalıktan kurtulmak en önemli adım benim için o yüzden de genel olarak biten ürünlerime bu sefer far ve ojeleri de ekledim ki kullanılmayanlar yapısı bozulanlar gitsin yerine yerleşsin.
 
 
Biten yapısı bozulan ve sevmediğim ojelerden bir güzel kurtuldum sayı az ama hiç yoktan iyidir. Alessandro sanırım Lilakutu'dan çıkmıştı ve geldiğinde bile bozuktu. Niye o kadar beklettim bilmiyorum. essence ojelerini de hiç sevemedim, almam bir daha.

 
Eskiden kalma, kirli ve kötü farlarımı da eledim. Genelde de elimde olan başka markalar varken bu paletlere de elim bile gitmiyordu. Avon paleti yani aşağıda kahverengi tondaki paleti taşlaştığı için atıyorum. Yoksa atmazdım onu.

 
Gelelim gerçek kahramanlara :)
 
Neutrogena Böğürtlenli Besleyici Bakım Kremi: Kokusuna bayılıyorum ben bu serinin, sırf kokusu için alabilirim. Nemlendirmesi de orta seviyede.
 
Acnecinamide Peeling Scrub: Ben bir işe yaradığını görmedim, ne eksi ne artı. Ferah bir kokusu var. Onun dışında sevdiği bir ürün olmadı.
 
Yves Rocher Greyfurtlu Duş Jeli: Yves Rocher duş jelleri arasında favorim olan, indirim filan denk gelirse alırım diyeceğim ama artık duş jelini de bıraktım. Siz kullanıyorsanız tavsiye ederim.
 
 
Sephora Tırnak Sertleştirici: Fiyat performans olarak en kötü Sephora markalı ürün bence. Hiç işe yaramıyor ne yazık ki :(
 
 Charles Worthington Saç Serumu: Watsons'ta CW ürünleri satılırken almıştım, aslında güzeldi ama artık Türkiye'de yok diye biliyorum. Denk gelirseniz bir bakabilirsiniz.
 
Fresh'n Soft Asetonsuz Oje Çıkarıcı: Benim performansını sevdiğim, beğenerek kullandığım bir ürün oldu. Gördüğüm zaman denk gelip alırım hem her zaman derim önceliği yerli firmalara vermek lazım.
 
 
Bu aralar bu ürünler bitti, bir poşet dolusu daha uzun süredir yazamadığım için çılgınca birikti. Biraz şu yoğunluklarım bitsin onları da tez vakitte yazacağım.
 
Sevgiler
BV

8 yorum:

  1. süpermiş gelsin yeniler diyelim o halde:)

    YanıtlaSil
  2. merhabalar bende yeni bloguma beklerim :) madamcimcime.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  3. bende freshnsoft asetonu sevdim.Acnemedica scrub bence sadece kokusu için alınabilecek bir ürün.Baya ürün bitirmişsin.Gelsin yeniler bu indirim döneminde o halde

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. indirim dönemini es geçeceğim bu sefer :) ama bir dahakine mutlaka almak lazım bir kaç parça

      Sil
  4. Hep kırmızılı ojeler gitmiş vayhh:)
    Farları attığın da iyi olmuş feci gözüküyolar:/
    Haziran bitenleri bekleriz artıkın yeni alışveriş yazılarıyla birlikte:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir ara sırf kırmızı-bordo oje kullanıyordum :) evde daha bir sürü var, bakalım onları ne zaman atarım. Projelerin üstünde iz bırakmaktan BIK-TIM :)))

      Sil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)