8 Ocak 2014 Çarşamba

Lush - Hello Gergous ve Devam Eden Çekilişim



Merhabalar,

Şu anda hali hazırda devam eden Lush Hello Gergous çekilişim var, duymayan, bilmeyen varsa tık tık. Bugün size biraz kutunun içeriğinden bahsetmek istedim, özellikle yıldız ürününden :))









Kutumuzun en önemli ürünü adını da almış olduğu Gergous
Nemlendirici kremden alıyor. Bu krem ürün Prenses Diana için özel üretilmiş bir ürün. Yani Diana o güzelliğini bu kreme borçlu :) Bu krem taze sıkılmış ve özelliğini kaybetmesin diye ısıl işlem görmemiş meyve özlerinden üretilmiş. Doğal içerikli ürünlerin en iyisi diyebiliriz. Lush'ın da en gözde ürünlerinden biri.





İkinci yıldızımız ise Rub Rub Rub. Kendisi peeling özellikli mis kokulu deniz tuzu, limon, yasemin gibi ürünlerden oluşmuş bir ürün. İsterseniz lifle birlikte, isterseniz de tek başına kullanabileceğiniz bir ürün. Bir de masmavi harika bir görüntüsü var ki sormayın :)




 

Üçüncü ürünümüz ise Vanilla Dee-Lite El ve vücut losyonu. Vücudu nemlendirmesi açısından gayet başarılı adından da anlaşıldığı gibi vanilya kokulu cici mi cici bir ürün :)





Diğer ürünlerse pembiş ve tatlı. The Comforter çok kullanımlı banyo köpüğü ve Think Pink banyo balistiği :) Harika bir banyo keyfi için birebir...



Eğer ürünleri beğendiyseniz, kendinize bir şans tanıyın :) Bu güzel ürünler kaçmaz... Son başvuru 26 Ocak 2014 saat 18.00 :)

Sevgiler
BV

Not: Fotoğraflar Lush Turkey sitesinden alınmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)