1 Nisan 2014 Salı

Next Level AVM Blogger Buluşması, Mid Point ve Jo Malone London

Merhabalar,
Geçen hafta perşembe günü için Next Level AVM adına Aygül Hanım'dan çok hoş bir davet aldım. Sürekli gitmek istiyordum Next Level AVM'ye, sonunda kavuştuk :) İnşaatı devam ederken sürekli önünden geçen ben hayranlıkla bakarken binalarının yükselişine, inşaat mühendislerine de ayrı saygı duyup sevdiğimi de belirtmem lazım. En sevdiğim meslektir kendisi :) Next Level AVM dışarıdan bir sanat eseri gibi bana gören :) İçerisi de öyleymiş meğer :D Hep sevdiğim mağazalar, cafeler ve restoranlarla tam puan aldı, artık yeni bir AVM var sık sık gideceğim, belli oldu.

Görsel alıntıdır.




Etkinliğimiz çok güzel geçti, önce Mid Point'te buluşuldu, Ankaralı ve İstanbullu bloggerlar bol bol kaynaştı, sohbet etti. Mağaza Müdürü Şafak Hanım ve Başak Hanım bizi AVM hakkında bilgiler verdiler, çok güzel bir sohbet ortamı oldu. Özellikle Başak Hanım ile konuşmak çok keyifliydi :) O arada da Mid Point bizi hiç ihmal etmedi :) Neler neler yedik, mükemmeldi her şey çok lezizdi. Yeni bir adresim daha oldu :)

Lezzetli mi lezzetli atıştırmalıklarımız :)

Ana yemeğimiz :)

Her zaman içtiğim gibi Cappucino ve tatlımız :)
 

Ardından mağaza turu yaptık ve Jo Malone London'ın mis kokulu dünyasına misafir olduk :) Sevgili Başak'a harika bir el masajı yapıldı :) Aşırı ilgimi çekti bu, en kısa zamanda ben de yaptırmak istiyorum. O kadar güzel kokular vardı ki insan içinde kayboluyor valla. Ben aklıma Red Roses yer etti, kesinlikle alacağım ben onu :)

Jo Malone ve biz bloggerlar :))



Girişte bütün kokuları ve ürün yelpazesini rahatça inceleme imkanı sunan kısım :) En çok vakti burada harcadık. Birbirinden eşsiz kokular ile kendimizden geçtik. 

Mağaza da en az ürünleri kadar güzel ve şık :)

Burada da Aygül Hanım ve güzel çiçekleri :) Tanıştığımıza çok ama çok memnun oldum :)

Jo Malone bizi boş göndermedi, o büyülü kokularından biz bloggerlara da birer tane hediye etti, çok şık bir sunumlar hazırlanmış paketler ile yüzlerimiz gülerek ve burunlarımızda hoş bir anıyla ayrıldık :)

Gerçekten güzel bir gün geçirdim, ayrıca çok güzel bir AVM hakkında da bolca bilgi sahibi oldum. AVM cenneti Ankara'ya çok güzel ve ayrıcalıklı bir AVM açılmış oldu, buna da çok sevindim. Jo Malone ile de tanışmış olduğum için kendimi ayrıca biraz daha şanslı hissettim :) Ankara'daysanız yada Ankara'ya yolunuz düşerse uğramayı ihmal etmeyin :)

Sevgiler
BV

6 yorum:

  1. Tekrar karşılaştığımız için ayrıca mutluyum bende♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de kuzucum, en kısa sürede tekrar görüşürüz umarım 😄😄

      Sil
  2. çok güzel bir gündü , sıcak karşılama, istanbullu bloggerlar ankaralı bloggerlar güzel kaynaştık kaynattık :) jo malone biir harikaydı..

    YanıtlaSil
  3. Çook güzel bir gündü kuzucuğum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Neslim :)) senle olunca bir gün kötü mü geçer hiç :)

      Sil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)