17 Nisan 2014 Perşembe

Nivea-Suya Dayanıklı Göz Makyaj Temizleyicisi

Merhabalar,
 
İşler güçler ve sınavlar derken blogu, kendimi ve sevdiklerimi oldukça ihmal ettim. Kusura bakmayın olur mu? Hepiniz aklımdasınız :)
 
Bugün konumuz severek kullandığımı söyleyemeceğim bir ürün hakkında. Öncelikle belirteyim ki benim gözler pek bir hassas lens kullanmam ve gün boyu bilgisayar başında olmam da bunların tetikleyici. Bu ürünü güzel yorumlarını okuduktan sonra almıştım ama ilk kullanımda bile o kadar rahatsız etti ki beni gözlerimde buğulanma, irritasyon yaptı. Bol bol yıkadım ama geçmedi. Sonra bir kaç gün sonra tekrar denedim yine aynı... Hop rafa kaldırdım. Sonra da çöpe gitti.
 


 Vaatleri de burada, ürün çıkarmada cidden başarılı bir sıkıntı olmadı, yağlı his bırakmadı ona da tamam. Hassas göz ve hassas göz çevresi için uygunluğu tartışılır.
 
 
Ben kremsi göz makyaj temizleyicisi almama kararı aldım bu üründen sonra, iki fazlılar da çok yağlı geliyor. Şimdi kullandığım üründen de memnunum, arada misel sulardan da kullanıyorum. Siz nasıl temizliyorsunuz göz makyajınızı. Neler tavsiye edersiniz :)
 
Sevgiler
BV

12 yorum:

  1. Bende kullanmıştım çok önceden ve memnun kalmamıştım.Nivea'nın yeni çıkardığı makyaj temizleme suyunu denemenizi tavsiye ederim Nisa hanım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim Sena Hanım, elimdeki makyaj temizleme suları bitince deneyeceğim. Sevgiler :)

      Sil
  2. temizleme zorluğundan dolayı waterproof ürün pek kullanamıyorum.. tatilde kullandığım zamanlarda da niveanın çift fazlı temizleyicisi kurtarıcım oluyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de öyle pek waterproof kullanmıyorum ama waterproof olanlar daha iyi çıkarır içgüdüsü var, ondan bu tür ürünlere daha çok yöneliyorum :) Sanırım hata yapıyorum, peki Nivea çift fazlı yağlı his bırakıyor mu? Senin cildin de yağlı benimki gibi bir sıkıntı çıkardı mı?

      Sil
  3. Ben begendim bunu Niveanın ürünleri gözde yakma kızarma yapmıyor bende hiç.Yüz için olanı da sevdim bunu da.Yaglı kalmıyor en azından gözlerim :) Şimdi Yves Rocher i kullanıyorum guzel ama o da biraz yaglı çift fazlı oldugu için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet herkes memnun Nivea'dan ama bana baya dokundu kullanamadım, göz sonuçta riske de atmadım. Yves Rocher bana da çok ağır geldi, hediye gelmese almazdım da muhtemelen :) Kullanırım bitince bir daha da almam Yves Rocher çift fazlıdan :))

      Sil
  4. nivea ürünleri gerçekten kaliteli ve güzel. bende canlandırıcı temizleme sütünü kullanıyorum ve çok memnunum :)

    YanıtlaSil
  5. Ben bu üründen memnunum aslına bakarsan, niveanın makyaj temizleme sularını da kullanıyorum. Oldukça başarılı aslında ama dediğin gibi gözüme girince yakıyor. Gözlerimi iyice kapatıyorum hiç girmemesi için:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sanırım bir tek ben memnun değilim :)) ama napayım gözlerime dokunuyor :)

      Sil
  6. canım cildin kuruysa özellikle göz çevren kuruysa kremsi ürünler daha çok işine yarar çift fazlılar da
    diğerleri göz çevrende daha da kuruluğa sebep olabilir
    ben de lens kullanıyorum gözlerim çok hassas sephora kullandım çift fazlı beğenmedim çıkarmıyor resmen
    sonra the body shop kullandım beğenmedim
    bioderma h20 cık o da tam çıkarmıyor
    en son yves rocher'i n göz makyaj temizleyicisini kullanıyorum çift fazlı çok az bi yağlı his bırakıyor ama çok memnunum direk çıkarıyor ovuşturmam fln gerekmiyor bi bak istersen
    ayrıca the body shop'un papatya özlü kremsi göz makyaj temizleyicisinide çok beğenmiştim 3 4 kutu bitirdim önceleri ama fiyatından dolayı bıraz daha alternatif ürünler arayışına girmiştim
    o da lens kullananlar için çok güzel bi ürün ona da bakabilirsin
    gözlerini buğulu yapması kirpiklerine ürünün çok bulaşmasından belki de pamuğa çok sıkıyorsun minnak minnak kullan kuzum benim de oluyor çünkü öyle aynı üründe sorun yaşamazken bazen puslu görüyorum bu yüzden olduğunu düşündüm sonra :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kuzucum böyle detaylı anlatmışsın ya nasıl hoşuma gitti anlatamam :))) teşekkürler :* cildim yağlı ondan çift fazlı ve kremsi yapıdaki ürünler pek iyi gelmiyor. Bu da öyle oldu işte. Sevmedim, sevemedim :( the body shop papatyalıyı kullanıyorum şu anda ondan memnunum ama kremsi değil de su gibi olanı pek güzel :))

      Sil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)