30 Mayıs 2014 Cuma

Benri-Kuru Şampuan ve Renkli Saç Spreyi

Merhabalar,
 
Haftanın son günündeyiz pek bir sevinsem de aslında o kadar da sevinemiyorum çünkü bütün hafta sonu AÖF çalışarak geçecek. Hafta içi şehir dışına gideceğim ve hiç fırsatım olmayacağı için ben de hafta sonumu feda ediyorum AÖF'ye :) Siz güzel hafta sonu geçirin benim yerime ama olur mu :)
 
Gelelim geçtiğimiz haftalarda Gratis'in biz bloggerlara yapmış olduğu sürprize :) Gratis'lerde satılan Benri markasına ait bir kuru şampuan ve bir renkli saç spreyi :)
 

Öncelikle kuru şampuanı yorumlamak istiyorum. Biliyorsunuz yoğun hayat temposuna ayak uyduramıyoruz zaman zaman iş veya özel hayatımızda beklenmedik bir olay oluyor ve ne kendimize ne de saçlarımıza ayıracak vaktimiz kalmıyor. Böyle olunca son günlerin kahramanı kuru şampuanlar da birer kahramana dönüşüyor. Özellikle Benri'lerde bu kahramanların cep yakmayan cinsinden ki bu en güzeli :) Kullanımı çok basit öncelikle iyice bir çalkalayıp ardından saça 20-30 cm mesafede yeterli miktarda sıkılıyor, önce bir ıslaklık oluyor. Ardından ıslaklık yerini beyaz partiküllere bırakıyor ve onları saçınıza eliniz veya ince uçlu bir tarakla yediriyorsunuz. Ta tam... Duştan çıkmış gibi temiz ve güzel saçlar. Ben de biraz saç rengini matlaştırdı ama yağlı görüntüden yeğdir.
 
Kuru şampuanlar hem 50ml hem de 150ml olarak mevcut, yani riske girmeden bir tane 50ml alıp deneyip sonra 150ml'ye geçebilirsiniz :) Hem seyahatlerde de küçük boylar kurtarıcı. Benim sevdiğim diğer yanı ise nerdeyse her saç rengine uygun kuru şampuan olması kızıl, kestane, açık kestane, sarı  ve natural olarak.
 
Ben fiyat performans olarak kuru şampuanı sevdim. Şans verilebilir :)
 
 
Ardından gelelim renkli saç spreyine :) Ben öncelikle kendi saç rengimden tekrar bahsedeyim. Türk kızı kahvesi dediğim bir kahve saça sahipken son 4-5 ay içinde şurada ve şurada yazdığım saç açıcı spreylerle saç rengimiz 4-5 ton açtım. Sonuç ise deniz ve güneşte açılmış turuncumsu saçlar :) Hal öyle olunca pembe saç spreyi ben de hiç göstermedi. Turuncu ve pembe kendini nötrledi. Ama sizin saçlarınız benim tonumdan farklı ise özellikle sarı tonlarında ise pembe çok hoş oluyor bayılıyorum. Ayrıca saç spreylerinde pembe dışında mavi, kırmızı ve sarı rengi de mevcut. Kullanımına gelirsek saç spreyini yine her zamanki mesafeden sıkıyoruz ister saçın tamamına isterseniz tutam tutam. Kalıcılığı artırmak adında normal saç spreyi veya saç kurutma makinesi ise sabitleyebilirsiniz. Eğer 2-3 saat idare etsin diyorsanız hiç gerek yok sıkın, kurumasını bekleyin yeter :) Yine fiyatı makul ve alınabilir bir ürün.


 Gratis'e bu hoş süprizi için teşekkür ederim. Az önce telefonuma gelen mesajı da sizinle paylaşmak isterim. Gratis'lerde 30 Mayıs-1Haziran arasında Renkli Kozmetik Ten grubu ürünlerinde Gratis Kart'a özel 40% indirim var.
 
Sevgiler
BV

6 yorum:

  1. Kuru şampuanların en sıkıcı yanı verdiği beyazlık.Bu yüzden Benri'nin saç rengine uygun olarak üretmesi çok çok akıllıca bence.
    Seyahat boyunu denemeyi düşünüyorum ben de yazın :)
    Sıcak havalarda çok gerekli oluyor :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet benim de hoşuma gitti o renkli olması :) başka kuru şampuanda görmemiştim, güzel düşünülmüş. Yazın gerçekten de gerekli kuru saçlar bile hemen yağlanıyor:(

      Sil
  2. Ya ben kuru şampuan olayını hiç sevmedim tamam çok yoğunsan 5 dakikan bile yoksa neyse de onunla uğraşacağıma duş alırım daha iyi :))

    Renkli saç spreyi tam benlik her renge boyar boyar kendimi avuturum ;)
    Teşekkürler canım benim güzel yorumun için :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel oluyor işyerinde filan yada geziye gittiysen :) ama normal günlerde ben de pek gerek duymuyorum. Spreyler gerçekten güzel ama :)

      Sil
  3. Bende merak ediyorum şu sınavlar bitsin iyi bir alışveriş beni bekliyor :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de aklımda sağlam bir alışveriş var ama benim de hem sınavım var hem de iş yoğun :/ rahat rahat almak istiyorum aklımdakileri :)

      Sil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)