21 Mayıs 2014 Çarşamba

Postcrossing-Mayıs Ayı Gelenler

Merhabalar,
 
Mayıs ayında süper kartlar mı gelmiş yahu bana, nolmuş? Bilemedim ben, dedim bir de birlikte bakalım :)
 
ilk kart Taywan'dan :) Aslına bakarsanız bence kartpostal değil, gönderen kişi fotoğraf çektirip de bastırmış gibi. Ama yine de güzel.
 

Bu güzel bayan da Amerika'dan gelmiş posta kutuma misafir olmuş, hoşgeldiniz güzel leydim :)
 
 
Tombik balerinlere bakın hele :) Ukrayna'nın en güzelleriymiş ben diyorum, itirazı olan var mı?  Çizen kişi de Yevheniya Gapshinska :)
 
 
Burada da uçmayı öğrenemediği halde Ankara'ya kadar gelen Hollandalı bebiş baykuşlar :D

 
Münih'ten tarihi bir görüntü, binalar nasıl da ihtişamlı :)

 
Amerika'dan bir güzel bayan daha :)

 
Postcrossing'e bayılıyorum yahu :) Siz de neymiş ne değilmiş diye merak ediyorsanız buyurun sizi alayım buraya :D
 
Sevgiler
BV

14 yorum:

  1. Ben de geçenlerde üye oldum bu siteye :)
    Ertesi günde şansıma çıkan ilk beş ülkeme hemencecik gönderdim kartları ama galiba gitmedi daha, onaylanmadı çünkü..Sabırsızlıkla onaylanmalarını bekliyorum! :))
    Bir de tahmini ne kadar sürüyor kartların gitmeleri ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 20 günden aşağı sürmüyor valla :( hatta benim 50-60 gün sonra giden kartım bile oldu mesela İtalya posta sistemi kötüymüş oraya geç gidiyor, ayrıca Rusya ve Ukrayna gibi ülkelerde de başıma geldi. :( hatta bir kart 99 gün oldu gitmedi, expired yazıyor artık :((( Bir de sizin kartlardan minimum 4ü gidince gelmeye başlıyor, böyle bir yazı yok ama biz test ettik gibi öyle oluyor sanki :D

      Sil
    2. Ayy bir de kartların resmi çekilip gönderiliyormuş ben öyle bir şey yapmadım ki neyse kısmet artık :D Ama yöntem olarak beğendim! Daha önce bir mektup arkadaşlığı sitesine üye olmuştum ama oradakilerin hepsi mektup yerine mail arkadaşı olma taraftarıydılar :)) İnş. bunda başarılı olurum :D

      Sil
    3. ben gelince yapıyorum fotoğrafları taratıp hem buraya hem de siteye yüklüyorum, sadece gönderen değil gönderilen kişi de yükleyebiliyor. Benim kardeşlerim pek meraklı o mektup arkadaşlığına bir de birbirlerine koli gönderiyorlar o da benim hoşuma gidiyor ama ben ara bul ürünleri yolla, pek uğraşamıyorum :))

      Sil
  2. Çok güzelleeeer! Favorim zenci kız, tombiş balerinler ve baykuşlar oldu^.^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benim de öyle <3 üçüne de bayıldım yaaa ama en güzel balerinler :))

      Sil
  3. Merhabalar
    Blogunuzu takipteyim. Yepyeni bir blogum var. Takibe alarak hem destek verır hemde heyecanımı paylasırsanız cok sevınırım.
    Şimdiden Çok Teşekkür Ederim
    http://yasamvekadinadair.blogspot.com.tr/

    ayrıca barlasindunyasi.blogspot.com ile de blogunuzu takıpteyım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yeni blogunuzb hayırlı olsun, hemen geliyorum :)

      Sil
  4. Her biri çok güzelmiş :))
    Bende alırım ki bayıldım :)
    Teşekkür ettim :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim, size de böyle güzel kartlar gelir umarım :))

      Sil
  5. Bende gönderim yapıyordum. 2 yıl oldu bırakalı. Yaklaşık 100 tane kartpostal gelmiş. Hala ara ara açıp bakıyorum ve hala heyecanla okuyorum. Hiç tanımadığın kimselerin sana iki satır yazması, sana iyi dileklerde bulunması inanılmaz bir duygu, bilirim. Eskilerin anlattığı gibi postacı yolu gözleriz hatta bir ara sapıtıp günde 3-4 kez posta kutusuna inerdim. Nasıl özenirdim o kartpostallara. Göndereceğim kişi ne istiyor, nasıl kartları beğenmiş, Türkiye'den kart almış mı, aldıysa aynı tarz kart gitmesim diye incelerdim. Eski heyecanlarımı hatırlattınız bana. Teşekkür ederim. Umarım çığlık atacak kadar güzel kartlar alırsanız...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de bu kadar güzel bir yorumu okuyunca çok mutlu oldum, dedim gerçekten güzel bir iş yapmışım :)) ben de ara ara evi arayıp kart geldi mi diye sorarım anneme, sürekli gözüm yolda olur evdeysem :) gerçekten güzel kartpostal değişimi, eskiden ne güzel değerler varmış. Şimdi bir mail, mesaj saniye sürmüyor ulaşması ona rağmen insanlar hala sabırsız! Çok teşekkür ederim bu harika yorum için <3

      Sil
    2. Asıl ben teşekkür ederim. Bana postcrossingi hatırlattığınız için. Şu an önümde kart kutum açık hepsini teker teker okuyorum :)

      Sil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)