11 Haziran 2014 Çarşamba

The Balm Girls Anita Boytoy Ruj

Merhabalar,

The Balm rujları sevmeyen var mı aranızda merak ediyorum eminim yoktur :)) İşte bugün de belki birinizin gözünden kaçmıştır diyerek o harika pembe ruju ile karşınızdayım :)



İşte Anita Boytoy :)
 

Tam yazlık bir renk olan Anita Boytoy çok beğendiğim ama bir renk :)) Bir hediyeleşme etkinliğinde hediye olarak gelmişti, ilk görüşte bayılmıştım rengine. Pek yakışmadığı için kullanamasam da kullanmayı o kadar isterdim ki ben kullanamıyorum bari yakışan sarışın kardeşlerim faydalansın dedim :)


Baksanıza pembenin güzelliğine kaçırmayın sakın :) Hele indirimde yakalarsanız yedekli alın da bir dahaki indirimde bulamazsanız pişman olmayın :)) Yapısı yumuşacık, sürümü kolay, dudakları kurutmuyor, içinde hafif ışılılar var ama saten bir bitişi sahip. Gün içinde tazelenmeyi gerektiriyor. Ben de bir de kırmızısı var o da harika böyle :)


Ben bu rujlara bayılıyorum kızlar :) Hepimizin bildiği gibi The Balm ürünleri Gratis'lerde satılıyor. Normal fiyatı 25TL iken sürekli olan 30%-50% indirimlerde daha da avantajlı oluyor, benden demesi :)

Sevgiler
BV

12 yorum:

  1. rengine bayıldım :) mia moore ve mai billsbepaid renkleri var. onları da severek kullanıyorum :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mia moore bende de var canım :) çok seviyorum hatta sırada da mia billsbepaid var :) çok seviyorum onun tonunu da geçen bulsam alacaktım indirimde ama bitmişti :(

      Sil
  2. Ben kırmızıcıyım :))
    Ama sen pembeyi seviyosun di mii :))
    Güle güle kullan canım benim :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben ruj da çok geniş bir çizgideyim her tonu seviyorum bir kahve tonlarından hoşlanmıyorum :)) kırmızılara da bayılıyorum, şeftalilere de :D

      Sil
  3. Canım rengine bayıldım, The Balm'ın neredeyse her ürününü kullanmama rağmen rujlarına sıra bir türlü gelmemişti. farklı bir çok ruj kullansam da, The Balm a da en kısa zamanda bakacağım. Bu renk çok hoşuma gitti, güle güle kullan :)
    www.lifeofyasmina.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de öyle bir türlü alamamıştm, bu ruj hediye gelince deneme fırsatım oldu ve her indirim de buldukça kapacağım artık :)

      Sil
  4. Rengi çok güzelmiş :) Bende de Balm ın her türlü ürünü var mama rujuna sıra gelmedi indirimde bu ruja bir şans vermek lazım :) güle güle kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende de öyle her türlü The Balm var, rujlarına da şans ver kuzucum seversin :*

      Sil
  5. Çok güzel bir renk... Güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım bu arada mimledim seni :) dur bloguna da yazayım, belki görmezsin buradan :*

      Sil
  6. ben de balmın rujlarını çok seviyorum.. bunu, mia billsbepaidi ama en çok da ima goodkisser'ı seviyoruum.. keşke daha fazla renk seçeneği olsa! <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet renk seçeneğini artırması lazım The Balm'ın :( yeni seriler çıkacak diye duydum ama yakın zamanda bakalım :))

      Sil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)