21 Temmuz 2014 Pazartesi

HC Hair Care OVEX Hızlı Saç Kurtarma ve Canlandırma Maskesi

Merhabalar,

Bugün yorumlayacağım ürün bloglarda okuyup en merak ettiğim ürün desem yalan olmaz çünkü herkes nerdeyse mucize gibi bahsetmişti. Ben de bunlardan dolayı beklentiyi yükselttim de yükselttim, öyle olunca da sıradan bir saç maskesinden öteye gitmedi. Kötü değil onu belirteyim ama çok çok mucize beklerseniz benim gibi üzülürsünüz. Normal bir saç maskesi :)

 

Bir blog buluşmasında elime geçti kullandım, bir kutu bitirdim. Kullanım şekli aşağıda belirtilmiş ama ben de anlatayım. Saçlarımı yıkadıktan sonra iyice suyunu sıkıyorum, havluyla da kurulanabilir. Ardından kremi saç uçlarıma yediriyorum ve yaklaşık 5 dakika bekletiyorum, bu arada boş boş beklemek yerine peeling filan yaparak vakti geçiriyorum. Sonra da saçlarımı iyice durulamadan bitiriyorum yıkama işlemini çünkü tavsiye edilen bu.


Saçıma verdiği güzel hissi sevdim, kokusu hafif. Nemlendirmesi idare eder çünkü elektriklenmeye bir katkısı olmadı, o yüzden de sıvı saç kremi ve serumlarla da destekledim duştan sonra. Bunun üstüne gerçekte geçerli olan saç onarma ve yapılandırma vaadlerini de gerçekleştirme konusunda bir ilerleme görmedim. Normal bir saç maskesinden öte gitmedi benim için. Taramayı kolaylaştırmasını beklerken onda da bir fark görmedim. Kırıklarımda da bir etkisini görmedim.


Sevmediğim bir özelliği de koskoca bir kavanozda olan bu ürünü bir ay içinde tüketmek gerekiyor. Benim saçlarım uzun ve gür, ben bile zorlandım bitirmede. Eğer saçlarınıza az ürün yetecek gibi geliyorsa ürün bir ayda bitmeyip ziyan olacaktır. Ev halkı birleşip kullanabilirsiniz bu durumda da. Ben kullandığım süreçte bitirmek adına her banyoda başka ürün kullanmadan sadece bunu kullandım. Düşünün yani :)

Merak edenlere bir de içindekileri koyayım dedim :) 


200 ml kavanozda satışa sunulan bu ürünün fiyatı 55TL. Bakmak isterseniz sacbakim.com sitesinden bakabilirsiniz.

Sevgiler
BV

13 yorum:

  1. http://grilady.blogspot.com.tr/2014/07/can-sikintisi-mimi.html MİMLENDİNİZZ :))

    YanıtlaSil
  2. Bende dedim saçlarımı kurtaracak bişey buldum diye ama olmadı ;)
    Çok beklenti içine girince sonu hep böyle oluyo aslında :)
    Öperim ki kocaman :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet aşırı beklenti nedense hep hayal kırıklığı, biraz düşük tutmak lazım beklentileri :) ben de öptüm :*

      Sil
  3. 1 ay mı?! 1 ay içinde bitirmek mi gerek!? Aman Tanrıııım!:) Benim hala çekmecenin dibinde duruyor Toni den sonra onu deneyecektim. Ama bende bir maskenin kullanım süresi 2 yıla yakındır:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bence de çok kısa bir süre, hiç hoşuma gitmedi :/ biraz daha uzun bir süre olması lazım gibi geliyor bana, maske bir de sonuçta.

      Sil
  4. Canım 1 ay içinde değilmiş o hatalı basmışlar :) Benim çok memnun kaldığım bir ürün oldu. Kalın telli ve yıpranmış saçlar bi şans vermeli diye düşünüyorum. Hatta şöyle söyleyim: Benim tırnaklarım güçsüzdür ve ben ne zaman bu ürüne başladım tırnaklarım inanılmaz uzadı ve güçlendi. Bıraktığım zaman da yine aynı kökü geldikçe soyulan kırılan tırnaklarım oldu. Biz annemle bir ürünün işe yaradığını bu şekilde anlıyoruz. İçeriğinde yoğun keratin olan ürünler bu etkiyi bırakır. Gözle görmek bu kadar kolay olmuyor maalesef saçta. Sorunlu saçlarda etkisi daha kolay anlaşılacak bir ürün. Bu ürünü kullandıktan sonra hayatımda ilk kez serum vs. ihtiyacım olmuyordu banyodan sonra.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 1 ay olmamasına aşırı sevindim açıkçası :) Diyordum ben de koskoca maske nasıl bitecek 1 ay içinde :( Benim saçlarım aşırı kuru o yüzden de pek etkisini göremedim bolca kullanmama rağmen nem vermedi, elektriklenmeye etkisi olmadı zaten yukarıda da belirttiğim gibi :) ama şimdi sen deyince aklıma tırnak bakımında kullanmak geldi :D Evde iki kutu daha var çünkü nasıl olsa açınca bir ay içinde de tüketmek gerekmiyormuş öyle deneyim :D Bir de burada yazmadım ama Tony&Guy'ın da aynı şekilde bir maskesi var, o çok daha etkili geldi bana onu da ayrıca yazmayı planlıyorum :) Güzel yorumların için çok teşekkür ederim ^-^

      Sil
    2. Canım tırnaklarına mutlaka uygula etkisini göreceğini inanıyorum :) Tony Guy'ın yorumlarını merakla bekliyorum, ben teşekkür ederim sevgiler :)

      Sil
  5. canım çok memnun kaldım ben bu üründen. Ama beklentimi de çok yüksek tutmamıştım ama... :) http://cocugumlaeglenirken.blogspot.co.uk/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kötü bir ürün değil zaten sadece abartıldığı gibi maske değil :) güle güle kullan sen de canım :)

      Sil
  6. kırıklar konusunda sana katılıyorum, kırıklarımda bir iyileşme olmadı bu ürün sayesinde, ama nemlendirmesi güzel ve taramayı da kolaylaştırdı bende.kırıklarda diğer bir ürün Complex daha etkili sanki

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. onu dene fırsatım olmadı, şimdi kullandığım ürünlerden çok memnunum ama ona da bakabilirim bizim burada bir kuaför satıyor :)

      Sil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)