22 Temmuz 2014 Salı

Note Long Wearing Lip Gloss-Cream Nude 04

Merhalar,
 
Note Kozmetik bildiğimiz üzere Türkiye'de Çorlu'da üretilen ve yeni yeni piyasaya giren bir firma. İlk çıkışında Nihat Odabaşı'yla güzel bir sükse yapıp adını gayet iyi bir şekilde duyurmayı başardı. Ben de bugün uzun zamandır severek kullandığım ki üstündeki bütün yazıları etiketleri soyulmuş :) Çantamdan hiç çıkarmadan hunharca kullandım, yazlık favori ürünlerim arasına girdi. Yorumlamamın da sırası geldi diyorum :)
 


Bendeki renk 04 numara Cream Nude adı üstünde "Nude" tonlarda yani dudaklarda yokmuş da doğal bir duruş varmış havasında. Güzel bir bitişi var, simli ve sedefli değil ki en sevdiğim gloss türü kendisi :D Kalıcılığı güzel 4-5 saate kadar dayanıyor bir şey yemeyip içmezsen ama eğer yedin içtin mi hiç kalmıyor. Bir de elimdeki en az yapışkan lip gloss :)

 
Bu sefer fotoğrafları güzel çekememişim halbuki güzel duruyorlardı makinede :( Aşağıda da ürünün açıklaması ve içindekiler yazıyor -pek okunamasa da-. En güzel yanlarından biri paraben içermemesi onun dışında macadamia, shea ve hint yağı içermesi.
 
 
Bu da dudağımdaki duruşu. Ben çok severek kullanıyorum bu ürünü eğer sizin de bu tarz bir lip glossa ihtiyacınız varsa bakmanızda fayda var. Çoğu muadiline göre başarılı. Özellikle gözlerin ön plana çıktığı makyajlarda büyük kurtarıcı.

 
Note Kozmetik ürünlerini kozmetik ürünler satan mağazalarda kolaylıkla bulabilirsiniz. Ankara'da Pino'larda var. Fiyatı da 19.90 TL olarak hatırlıyorum, fiyat performans olarak süper başarılı bir ürün.
 
Sevgiler
BV

12 yorum:

  1. Ben Note'nin Türk menşeli olduğunu bilmiyordum. Çok doğal durmuş =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım :) evet Note Türk firması. :))

      Sil
  2. Note gerçekten iyi girdi piyasaya, ben de bir kaç ürününü kullanıyorum yakında yorumlayacağım,
    çok mükemmel olmasa da birçok muadiline göre iş gören ürünleri var ve uygun fiyata :)
    sevgiler,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet ben de aynı fikirdeyim, en iyi ürünlerinden biri de lip glosslar :)

      Sil
  3. ay çok soft bir renk.Çok yakışmış canım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de çok seviyorum canım, teşekkür ederim :)

      Sil
  4. Çok güzel bu ya ben de çok seviyorum=)

    YanıtlaSil
  5. Daha bugün "kalıcılığı iyi,rengi pek olmayan bir gloss bulsam ne güzel olur" diyordum :D Her ne kadar yiyip içmeye dayanıksız olsa da glosslardan bunun ötesinde bir performans bekleyemeyiz sanırım :) Çok doğal ve güzel durmuş tatlım.Güle güle kullan :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen de bir bak o zaman seveceğini düşünüyorum :) teşekkür ederim kuzucum :)

      Sil
  6. ellinize sağlık çok güzel olmuş yazınız rengide çok yakışmış gerçekten :) bende coral sun rengini kullanıp yorumladım inceleyebilirsiniz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, beğenmenize sevindim. En kısa sürede bakayım o rengine de mercan ton sanırım coral dediğini göre :) meraklandım.

      Sil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)