1 Ağustos 2014 Cuma

Maxim Anti-Perspirant Ter Kokularına Karşı Roll-on

Merhabalar,

Yaz hepmize güzel şeyler hatırlatsa da tatil, güneş, deniz, kum ve özellikle dondurma gibi maalesef kötü yanları da var bunlardan biri de terleme ve beraberinde gelen o istenmeyen koku. Normal terleme yaşıyorsanız hafif yapılı ürünler yeterli olsa da aşırı terleme durumunda ve özel günlerde bu durumu bir tık daha artırmakta da fayda var diye düşünüyorum.

Özellikle yazın düğünler, nişanlar ve özel günlerde stresin de etkisiyle aşırı terleme ile karşı karşıya kalıyoruz, ben ürünle ilk kez geçen sene bir arkadaşım sayesinde tanıştım nişanı vardı ve heyecandan terlememek adına kullanmıştı ve nişan günü hiç terleme yaşamadığından aşırı memnun kalmıştı. Böylelikle ürün benim aklıma yer etti.


Açıkçası ben de aşırı terleme problemi yaşamıyorum, gün boyu klimalı odalarda çalışıyorum ama istisnası var arazi görevleri :( Ayda bir hafta araziye gidiyorum ve çorak ülkemde günün en sıcak saatlerinde güneşe ve sıcağa maruz kalıyorum. Parfüm sıkmayı da tercih etmiyorum çünkü arılar da dahil çoğu böcek o kokuya geliyor. Bu sebeple Maxim Roll-on büyük kurtarıcım oldu. Haftada bir kere gece yatmadan önce kullanıyorum ve nerdeyse bütün terlemem durdu diyebilirim iki aydır.


Peki terlemeyi nasıl engelliyor derseniz içeriğindeki Alüminyum Kloride sayesinde. Gece saatlerinde ter bezleri inaktifken uygulanıyor. Çok yoğun bir terleme varsa eğer ilk hafta her gün sonra da istenilen sıklıkta uygulanıyor. İsterseniz bırakıp ara ara da devam edebilirsiniz. Ben de dediğim gibi haftada bir kere kullanıyorum.

Yapısı gayet akışkan öyle diğer ürünler gibi kremsi değil. Adı üstüne roll-on, bilyeli yapıya sahip sürümü kolay. Hiç bir kokuya sahip değil. Yani kokuyu örtmüyor, zaten terleme olmadığı için koku da oluşmuyor. Ürünün detaylı bilgilerini de fotoğrafladım ki siz de görün :)


Yine de benim tavsiyem önce bir doktora gidip kontrol olmak ve ardından başlamak böyle bir ürüne. Ciddi problemleriniz varsa sürekli kullanıma kadar gidebilir, arkadaşım ve benim gibiyseniz de gibi özel gününüze kadar veya çok seyrek olarak da kullanabilirsiniz.


Gerçekten beğenerek kullandığım ve etkili bulduğum bu ürünü sizinle de paylaşmasam çatlardım :)Şu anda ürün eczanemizde.com.tr güvencesiyle Türkiye'de satılmak ve tavsiye edilen fiyatı 89 TL. Fiyat biraz yüksek gelebilir bu konuda haklısınız ama gerçekten işe yarayan bir ürün bu konuda memnun kalacağınıza eminim. Sitede şu anda ikinci ürüne 50% indirim kampanyası varmış detaylara bakmak isterseniz, tık tık. 

Sevgiler
BV

6 yorum:

  1. Şu an için ihtiyacım yok ama dediğin gibi özel günlerde kullanmak adına aklımıza böyle bir ürünü yazmakta yarar var :) Oldukça faydalı bir inceleme olmuş canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle özel günler için kurtarıcı bir ürün :) beğenmene de ayrıca sevindim canım <3

      Sil
  2. Arkadaşlar terlemeyi engelleyen ürünler kesinlikle kullanmayin, terlemek vücudumuzun bir ihtiyaci ve onu durdurmak bazen ciddi sonuclara yol acabiliyor, dileyen araştirabilir, onun yerine ter kokusunu giderici ürün kullanin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elbette haklısınız :) Yorumlarınız için çok teşekkür ederim, kesinlikle uzun süreli kullanımını ben de tavsiye etmiyorum, kısa süreli olarak bahsettim. Zaten ciddi problemi olanlar da mutlaka doktora danışmalı.

      Sil
  3. Güzel ürün bu her eve lazım özellikle bazı dikkat etmeyen insanlara :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen kullanmaları lazım hele bu yaz günlerindeeee :(

      Sil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)