19 Eylül 2014 Cuma

Aussie- Miracle Hair Insurance Saç Bakım Spreyi

Merhabalar,
 
Bu ürünle tanışmam Watsons'ın Instagram hesabından sorduğu bir soruya cevap vermemle başladı, cevap verenlere Aussie-Miracle Hair Insurance adlı bu saç bakım spreyini yolladılar. Daha önce hiç Aussie denememiştim, kendisiyle ilk tanışmamız oldu.
 
 
Zayıf saçlar için bakım spreyi olduğunu iddia eden bir ürün ama benim zayıf olmayan saçlarıma bile pek etkisi olmadı belki de sebebi bu :) Gür, kabaran, dalgalı ve kuru bir saç tipim var ayrıca belirteyim. Bu ürünün en büyük vaatlerinden biri saçların kolayca şekil alması ama ben o etkiyi göremedim ne yazık ki... Aslında o kadar işe yaramadı ki ben de şişede sadece su varmış gibi bir hisse kapıldım. Kısacası ürünü hiç sevemedim, hiç anlaşamadım. Belki de sebebi zayıf saçlar için olması, benim saçlarımı zapt edememiş olabilir sprey, kısa süreli kullandığım için bakım yapıp yapmaması hakkında da yorum yapamayacağım.

 
Bildiğimiz sprey formatında, fıs fıs kısmı arada takılıyor. Bir de tahminen doğaya çabuk karışması açısından yumuşak ve ince bir plastik kullanmışlar, bu özelliği hoşuma gitti. Tutmayı da kolaylaştırdı aslında :)

 
Üstüne pek laf söyleyeceğim bir ürün olmadı, bir daha Aussie de almam gibi. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda genelde Aussie sevilen bir marka gibi geliyor bana ama :)
 
Sevgiler
BV

8 yorum:

  1. Holeeeey Bayan vertigo'da yazı okuyarak güne başlamak o kadar güzel oluyo ki^.^
    Ürünün arkasını okuyunca bana biraz amaçsız gibi geldi:) 3-5 içeriği karıştırıp buna da böyle bi isim bulalım diyip piyasaya sürmüşler gibi.
    Aussie'nin 3 minute miracle diye bi saç bakım kürü var, herkes ona bayılıyor kuzu, ben denemedim. İçeriği temiz değil diye ben yanaşamıyorum bu markaya

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onu ben de gördüm evet herkes o ürünü seviyor, ondan ben de bir seviliyor izlenimi olmuş :) Arkasındaki havalı yorumlarına da koptum, bu kadar dandik bir ürünü de övmüşler ya "harika olduklarını söylüyorlarmış" peh dedim resmen :D

      Sil
  2. Benim de gür, kabaran, dalgalı ve kuru saçlarım var yani uzak dursam iyi olur gibi görünüyor :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bizim saçlarımız da aynıymış <3 <3 evet evet uzak dur bence de :))

      Sil
  3. benim saçımda gür ve kabaran sınıfından, nedense bu markadan hep uzak durdum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de hep uzak durmuştum, deneme şansı bulunca anladım ki ne kadar doğru yapmışım uzak durmakla :)

      Sil
  4. saç bakım ürünlerinde tek bi markaya takılıp diğerlerine kapatıyorum kendimi.. temiz içerikli olmadığı için hiç denemediğim bi marka aussie ama bana biraz abartılmış bi markaymış gibi geliyor hep :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de öyle hep şişirme bir ünü olduğunu düşünüyordum ve gerçekten de haklıymışım düşündüklerimde, içeriği de ayrı bir hikaye zaten. Bütün kimyasalları katıp karıştırmışlar ama olmamış

      Sil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)