2 Şubat 2014 Pazar

Benefit - The POREfessional

Merhabalar,

Benefit Count Down to Love kutusundan çıkan -burada- The POREfessional ile aşk yaşıyorum resmen, size de anlatayım istedim :)




Öncelikle en baştan söyleyeyim vaadi gözeneklerin kapanmasını sağlamak değil sadec makyaj yaparken gözenekli görünümü azaltıp güzel bir duruş sağlaması, yanlış anlaşılan bir durum bu çünkü. Ben bu bazı sürüyorum, ardından da makyajımı yapıyorum gerçekten güzel ve doğal bir bitiş oluyor. Kalıcılık da artıyor, tabi elim yüzümde olduğu için ben verimi düşürüyorum. Hiç yakışmıyor bana :)


Yağsız, hafif bir yapısı var, rahatsız etmiyor cildi. Ben çok sevdim, bittiğinde tam boyu eklenecek koleksiyonuma :) Siz de böyle bir baz arayışındaysanız Benefit ürünlerini Sephora'da bulabilirsiniz :) Dün de bakmıştım tam boyu 22 ml ve 99TL. Biraz pahalı gibi ama değer :)

Sevgiler
BV

9 yorum:

  1. Benefit ve sephoranın fiyat politikasını beğenmiyoum. Ürün bende de var ama tam boyunu almam. Gıcık oluyorum sephoraya :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana da biraz pahalı geliyor ama bence değer :) Benefit ürünlerine hastayım ben :D

      Sil
  2. Güzel günlerde kullanmanı dileriz. :)
    Bene-Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok çok teşekkür ederim :) bu güzel ürünler güzel günlerde kullanılmaya layık :) Sevgiler

      Sil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Şu an 1 seneden fazladır kullandığım gözenek kapatıcı ürünüm bitmek üzere.En büyük aday da bu ürün.Herkes çok beğeniyor,sen de beğeniyormuşsun :) Ama parama kıyasım gelmiyor cidden :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel bir ürün bence çok da bereketli, küçük olan bu boyunu bile o kadar uzunca kullandım ki kendim bile şaşırdım :) Ama pahalı cidden 20% indirimin olunca Black Kart'ta o zaman alırsın :)

      Sil
  5. Bu ürün sadece makyaj bazı işlevi görüyor demişsin ya peki gözenekleri en azından bi miktar küçültmeye yarayan bir krem varmı mesela bioderma pore refiner hakkında bir fikrin varmı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Var diyorlar ama ben işe yarayanını hiç duymadım, 2-3 ayı geçkin süredir Clarisonic kullanıyorum cilt temizliğinde onun gözenekleri küçültmede etkisi hoşuma gidiyor, bir çok kişi de benim gibi faydasını görmüş üstelik. Onun dışında ben de clinique ve biotherm denemiştim ama işe yaramadılar sadece sürülünce o hissi verdiler ama geçici oldı hep etkileri

      Sil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)