14 Şubat 2014 Cuma

Fresh Line- Aegean Sea (Deniz Esintisi) Sabun ve Vücut Nemlendiricisi

Merhabalar,

Fresh Line benim en son katılmış olduğum Gırla Fikir ve Kendini Ruh Doktoru'nun düzenlemiş olduğu etkinlikte tanıştığım bir firma. Keşke daha erken tanısaydım dedim, o da ayrı bir konu. Firma 1992 yılında Yunanistan'da kurulmuş, ben nasıl kaçırmışım anlamadım, beni tanıyanlar Yunanistan'a özellikle Antik Yunanistan'a olan merakımı ilgimi bilir. Bu firmada tam o şekilde Antik Yunanistan'ın doğal güzelliğini ve bakımı sunuyor bize. Özellikle bu firmada dikkat ettiğim ise'doğal' kelimesini ticari olarak değil  de tam anlamıyla tam yerinde kullanmaları, bu da işte şu aralar aradığımız değil mi? Yakında odama bir Fresh Line açarım gibime geliyor :)) Fresh Line sepetimi alınca yüzüm nasıl da aydınlanmış baksanıza.




Gelelim bu tatlı sepetimin içeriğine. Ege Denizi hayranı bu kıza şansına sepetten Aegean Sea (Deniz Esintisi) Sabun ve Vücut Nemlendiricisi çıktı. İkisi de misler gibi kokuyor, denize olan özlemimi hem artırdılar hem de azalttılar. Büyük çelişkiler yaşadım ama çok çok hoşuma gittiler önemlisi o :) Şanslıyım, biliyorum :) Kokusu tam bir deniz ferahlığı, yaz olsa da gitsem diye bakınırken ayağıma geliverdi deniz. Siz de benim gibi deniz, deniz tuzu ve yosun kokusu severseniz bu seti bittikçe almak isteyebilirsiniz. Benim planımda bu şekilde :)

 

Siz de benim gibi doğal ürünlerin peşine düştüyseniz Fresh Line'a bakmadan geçmeyin, ben keşfetmekte geç kaldım ama siz kalmayın. Fresh Line'a ışınlanmak için, tık tık.

Sevgiler
BV

4 yorum:

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)