25 Şubat 2014 Salı

Konuk Oldum #2 (Alice Makyaj Diyarında)

Merhabalar,

Alice Makyaj Diyarında'ya makyaj düzenimi anlatan bir yazıyla konuk oldum ve sizinle de paylaşayım istedim :) Umarım beğenirsiniz, şimdi sizi o yazıyla başbaşa bırakıyorum :)))


Merhabalar,



Sevimli tavşanı takip ettim ve birden Alice'in tatlı diyarına düşüverdim. Gelmişken de kendi düzenimden bahsedeyim dedim. Bakalım siz nasıl bulacaksınız bu düzeni:)

Öncelikle genel görünüşten başlayalım :) Benim makyaj dolabım aşağıda görüldüğü gibi üç çekmece, bir dolap, bir sürgülü çekmece ve gizli bölmede olan üç raftan oluşuyor.



Dolabımın detaylarına bakacak olursak da görüldüğü gibi üç çekmeceli mavi dolapta takılarım var, blog yazılarımda kullandığım kurbaalar da dolabımın başköşesinde, pek seviyorum kendilerini :) İKEA saksılardan bir blogger olarak ben de almazsam çatlardım! Bir de o saksıların önünde kırmızı kalpli bir aynam vardı, çekim sırasında kırdım :) Artık İKEA’dan alınmış olan bir ayna var yerinde. Burada gözükmese de. Saatimse en yeni üyemiz hediye geldi ve hemen dolabımın üstünde yerini aldı :)

 

Şimdi gelelim sırada raflara… Bu raflarda üst katta cilt bakım ürünlerim yoğunlukta, orta katta ise daha çok saç ürünleri ve parfüm tarzı ürünler hakim, alt katta ise el kremlerim, bakım yağlarım, vücut losyonlarım ve arkada açılmamış bir kaç ürün.
  

Burada da rafların detayları :) Stoklarımı sığdıramadım ben de aşağıda görmüş olacağınız dolabın içindeki kutulara doldurdum.



 

Bu dolapta da dört tane kutu var, en küçüğünün içinde kalemlerim var, orta boyda ojeler dolu, diğer büyük ikisinde ise tester ve stoklar var. Gördüğünüz gibi saç kurutma makinem ve saç düzleştiricim de burada. Arkada bulunan beyaz poşette ise bitenlerim var, Yves Rocher’den gelmişti.

 

Bir de bu dolabın üstündeki sürgülü kısım var, orada da günlük hemen elimin altında olmasını istediklerim var. Köşedeki porselen kutuda küpelerim var, dudak ürünlerim var, saç bakım yağlarım, göz ürünlerim, termal sularım ve en önemlisi şekerlerim burada :)



 

Şimdi asıl kısma geldik çekmeceler :) Benim makyaj ürünlerimi koyduğum ilk çekmece zaten elimden geldiğince az tutmaya çalışıyorum orada yoğunluğu açılmamış olanları da kutularda saklıyorum, sabahın dibinde işe gittiğim için her şey derli toplu olsun işime geliyor ve çekmecelerim de böyle. 
İlk çekmece tamamen makyaj ürünleri ile dolu,İKEA çekmece düzenleyicileri yine hayat kurtarıyor burada da :) Yanda görülen kahverengi inek şeklinde bir kalemlikti artık benim manikür kutum oldu :) İkinci çekmecemde de makyaj çantalarım, çok sık kullanmadığım renkteki rujlarım, taraklarım ve gözle ilgili bütün ürünlerim var ( lens, solüsyon, göz damlası, gözlükler vb.) Üçüncü çekmece ise bir tür banyo dolabı gibi makyaj pamukları, temizleme mendilleri, kulak çubukları, seyahat kutuları filan var. 

Son kısma geldik favori makyaj ürünlerime yani. İlk olarak The Balm Mary Lou Manizer ve FratBoy allık, ardından Rimmel London Stay Matte Pudra ve Endless Lash Accelerator Maskara ve son olarak Watsons Magic Lip Balm. Bu beş drugstore ürünleri olarak benim günlük kurtarıcılarım.
 


 

Bir de beş tane high end yazayım istedim :) Benefit Hervana allık en sevdiğim allık, Cha Cha Tint ise hem allık hem parlatıcı olarak kullanılıyor, ben bunu benzer tonlardaki rujlarıma ve glosslarıma baz olarak kullanıyorum. Kalıcılık aşırı artıyor. MAC In Extreme Dimension Lash Maskara ve Frozen Violet Paint Pot çok hoşuma gitti, pek memnun kaldım. Calvin Klein rujumun ise rengine bayılıyorum. Çanta da biraz eskimiş, yazısı çıkmış ama napalım artık :)
Benim düzenim ve favori ürünlerim bu kadar. Umarım beğenmiş ve okurken zevk almışsınızdır :) Alice’e de tekrar tekrar çok teşekkür ediyorum.

Sevgiler
BV

8 yorum:

  1. Merhaba :) bu kırmızı saksıların başka renkleri var mı? ikeadan sanırım, pembesi filan?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben beyazını, pembesini ve yeşilini de görmüştüm hatta siyahını da görmüş olabilirim :) evet ikeadan :D

      Sil
    2. Teşekkür ederim bilgilendirme için :)

      Sil
  2. Merhaba; makyaj masanızı nereden almıştınız acaba?

    YanıtlaSil
  3. Teşekkür ederim, güle güle kullanın:)
    Sevgiler

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)