20 Şubat 2014 Perşembe

MAC - Frozen Violet Paint Pot

Merhabalar,

Bugün konumuz çok ama çok severek kullandığım MAC krem farım. Ben ilk defa krem far kullanıyorum ve çok memnun kaldım. Rengi Frozen Violet olarak geçiyor yani mor olarak baskın ama benim sevdiğim tonlar olan gümüş ve kahverengiyi de içinde barındırıyor. İlk baktığım zaman ay  ben bu simleri napacam demiştim çünkü simli bir yapısı var. Ama simleri hiç rahatsız etmedi hatta çok hoş ve şık durdu :)
 

Üstelik çok güzel küçücük bir cam kabın içinde, hem kullanışlı hem şık. Hem böyle olunca dışı daha az yıpranıyor ve eskiyor. Makyaj çantası için ideal :)

 
Dedim ki bir flashlı bir de flashsız çekeyim ki kuzularım anlasın rengini daha iyice. Flash tam üstünde patlamış ama anlaşılıyor gibi :) Baksanıza nasıl parıl parıl :)

 
Burada da flashsız hali, burada tam rengiine çok yakın çıkmış diyebilirim ama bir tık koyu onu da belirteyim :) Kendime yakıştırdığım çok rahat kullanabildiğim, her şeye uyum sağlayan bir far oldu kendisi. İyi ki almışım dedim. :)

 
 Genelde işe giderken sürüyorum, sade ve kalıclık açısından :) Göz makyaj bazımla sabitleyince akşama kadar hiç bozulmadan, dağılmadan kalıyor. Beğendiğim ürün olduğu için yanına da kurbaayı konduruverdim. Biliyorsunuz beğendiğim ürünler de kurbaacık da oluyor :) 
 

Bu far MAC Stroke of Midnight Bag ile benim oldu.Bu setin yazısını okumak için, tık tık.
MAC Stroke of Midnight serisinde bir kaç ürün kalmış görünüyor, detaylı bakmak ve seriyi incelemek için tık tık. Bu aralar MAC alışverişlerinize hediye de veriyor. Beğendiyseniz bakın derim.


Sevgiler
BV

8 yorum:

  1. Güle güle kullan canım cok guzel gorunuyor :) Kurbaacıkda onaylamıs daha ne olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet evet kurbaacık pek beğendi :)) teşekkür ederim bu arada :p

      Sil
  2. Evet çok güzelmiiiiş^.^ Güle güle kullan=) Paint potların altına far abzı sürmeye gerek yokmuş çünkü far bazı olarak da kullanılıyor, bir de öyle dene bakalım;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet kuzum biliyorum öyle de kullanıldığını ama işe giderken daha da garantiye alayım isiyorum :) çünkü toplanmaya başlıyor öğleden sonraya doğru bazla kullanınca daha iyi oluyor :) sırf senin için yazıldı bu yazı ayrıca :D

      Sil
    2. Aaa hadi ya bu da toplanıyor demek, o zaman baz garanti tabi;) Hehehe şımardım:P Çok teşekkür ederim çok güzel olmuş:* Kurbaacık da beğenmiş ben de beğendim Merve de beğenmiş daha nolsun :p :)

      Sil
    3. ben de hepsi hemen bir toplanma yapar, bu yine az toplandı :) ürünlerde değil ki sıkıntı benim göz kapaklarında :(

      Sil
  3. merhabaa:)
    güzel bir ürün güle güle kullanın.
    sevgilerimle!

    YanıtlaSil
  4. fardan çok çikolotaya benziyor :))) renk çok güzelmiş

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)