25 Ağustos 2014 Pazartesi

Diadermine- High Tolerance CC Krem

Merhabalar,
 
Yaz gelip de fondötenler rafa kalkınca CC ve BB Kremlere kaldık :) BB Krem olarak bir kaç marka deneyip Missha'dan memnun kalmıştım hala da onu kullanıyorum detaylı yazısı için tık tık. CC Krem olarak da Rival de Loop ve Farmasi denedim, ikisinin de elimdeki renkleri çok ama çok koyu geldiği için Color Corrector değil de Color Changer olarak kullacaktım ki bunu da yapmadım elbette :D Sonra kardeşlerim indirimden Diadermine CC almışlar hem de iki tane, ben de birine çöktüm haliye :p
 

Şu anda evde olan Diadermince CC Krem hassas ciltlere uygun ve doğal tonlarda diye geçiyor. Paraben, renklendirici ve parfüm içermiyor. Vaatleri arasında cilt kusurları ve lekeleri kapatmak ayrıca cilt tonunu ayarlamak var. Benim cildimde tam olarak bütün vaadlerini yerine getirmese de genel olarak hafif yapısı ve sivilce yapmaması açısından beğendim. Üstüne pudra geçince de doğallığı biraz daha artınca iyi oldu. Renk eşitlemesi hoşuma gidiyor.
 
 
Aşağıda da duruşu, biraz fazla alıp dağıtmışım ama kararında olunca çok da güzel emilip sabitleniyor. Yaz için hafif ve güzel. Günlük kullanıma uygunken akşam dışarı çıkarken filan biraz daha özenmek adına kullanmanızı tavsiye etmem :) Bir de nedense piksel piksel çıkmış bu fotoğraf anlam veremedim.
 
 
Uygun fiyatlı, şu aralar idare etsin beni dediğiniz CC Krem tarzı hafif bir ürüne ihtiyacınız varsa bakabilirsiniz. Normalde fiyatı 21.90TL iken kardeşlerim 50% indirimde aldığı için tadından yenmez bir fiyata düştü. Çok yüksek kapatıcılık isterseniz kesinlikle yanından bile geçmeyin ama:)
 
Sevgiler
BV

6 yorum:

  1. Tenine azıcık koyu kaçmış sen çok beyaz tenlisin ya :))
    Güle güle kullan canım benim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok kuzum koyu olmuyor fotoğrafta bir piksel sıkıntısı olmuş, yoksa tam oluyor hatta tatilden gelince açık bile kaldı :)))

      Sil
  2. Cc krem olayına bi ben giremedim. Sanki bb kullandıktan sonra cc yetersiz gelecekmiş gibi hissediyorum:/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denemek lazım senin cildin de problem yok ki :) ben bile kullanıyorum cc, sen de kesinlikle uygun bir tane bulursan memnun kalırsın :*

      Sil
  3. ben deborah'nın cc kremini kullanıyorum. diadermine markasına biraz mesafeliyim ama sen diyince bi şans vermek istedim şimdi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deborah benim de aklımda aslında onu da düşünüyorum, belki ben de onu denerim :)

      Sil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)