22 Ekim 2014 Çarşamba

Bobbi Brown-Natural Brow Shaper & Hair Touch Up (Kaş Maskarası)

Merhabalar,
 
Alalı uzun zaman olan hatta kurudu kuruyacak, bitti bitecek diye korktuğum kaş maskaram ile karşınızdayım :) Şu anda resmi olarak bitmiş bulunuyor kendisi :D Aslında ben kaşlarımı almadığım için kaş ürünü kullanmıyordum ama Bobbi Brown mağazasına alışverişe gittiğimde denemem için ısrar edilince deneyip kaşlarım böyle kıpırdamadan sağa sola oynamadan düzenli de iyiymiş diyerek aldım bu ürünü :)
 

İyi ki de bu tarz bir ürün almışım dedim çünkü ne olursa olsun kaşların dağınık durmasından belli bir düzende durması hem bakışları değiştiriyor hem de yaptığınız makyaja bir anlam katıyor. Biraz daha muntazam ve özenilmişlik hissi veriyor. Bu ürün için olmazsa olmaz demem mümkün değil ama bu tarz ürünlere ihtiyacım olduğunu kavrattığı için sevdim. Tekrar alır mıyım emin değilim çünkü benim ihtiyacım sabitleme ve gün boyunca düzgün bir kaş... Bunu sağlayan uygun fiyatlı her türlü ürünü denemeyi düşünüyorum, ta ki istediğimi bulana kadar.
 
Biraz da maskaradan bahsedeyim ama değil mi? Ben çok yoğun sürmüyorum ama bana makyaj yapılırken -2 sefer oldu- yoğun sürüldüğünden sanırım kaşlar birbirine sıkıca yapıştı ve kaş bölgemde hareket sıkıntısı yaşadım. Ürünü o kadar bol sürmeyince aynı etkiyi yapıyor bu arada... Bu arada ürünü sabah sürüp çıktığımda akşam eve gelene kadar kalıcılığında bir değişiklik olmuyor tabi ben müdahale de bulunmadıysam. Tuhaf bir durum da var makyajı temizlerken kaşlarımdan çok ürün çıkmıyor sabitlenmiş olarak kalsa da renk etkisi çıkıyor akşama kadar bence. Fırçası kullanışlı boyutu bence çok uygun, sabahları acelem bile varken bulaştırmadan sağa sola sürüp çıkıyorum. Genel olarak sevmediğim yanı yok zaten kullanışlı ve güzel ayrıca yaklaşık 6 ay neredeyse her gün kullandım gel gör ki tek sıkıntısı fiyatı :)

 
Bu ürünü Next Level AVM içinde bulunan Bobbi Brown mağazasından 72TL gibi bir fiyata almıştım. Rengi Rich Brown olarak geçiyor, ayrıca yanlış hatırlamıyorsam 7 farklı renk seçeneği vardı. Siz de benim gibi dertsiz kaşlara sahipseniz sadece bir rötuş yeterli diyorsanız bu tarz ürünlere bakabilirsiniz.
 
Elbette size de önerilenizi sormadan geçmem münkün değil... Bu ürün bittiği için Sephora'nın şeffaf maskarasını aldım ama daha memnun kalacağım ürünleri de öğrenmek beni ayrıca mutlu eder.
 
Sevgiler
BV


 

6 yorum:

  1. Kaslarim cok sorunlu degil ama renkleri saclarimdan farkli oldugu icin kas maskaradi kullaniyorum. Mac brow set gayet basarilim fiyato daha uygun ve oldukca uzun sure gidiyor. Ayrica kaslarimda ki ufak bosluklar da maskara ile gorunme hale geliyor. Cok da dogal duriyor.daha onceden kaslarima bir sey yapmazdim ama su an hic bir sey yapmasam kaslarimi boyuyorum. Bakislara anlam katiyor cok daha hos goruntu olustiyor bence:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynıyız demek ki ben de hiç kullanmazken makyaj bile yapmasam kullanıyorum kaş maskarası :)) MAC'e de bakayım elimdeki Sephora bittikten sonra :))

      Sil
    2. Aa Sephora'nin da mi renkli kas maskarasi var?:)

      Sil
    3. Yok canım yukarıda da yazmıştım Sephora'nınki şeffaf :)) benim isteğim sabitlemek olduğu için o da iş görüyor. O yüzden onu da deneyim dedim ama onunla da başka yönlerden anlaşamadım zaten :)

      Sil
  2. Enemmm bitti miii! O zaman benimki de 1 aya biter sanırsam:/ Oldukça memnunum ben de ama Mac in, Mufe nin Benefit inkini de denemek istiyorummm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bitti valla :) süpürge gibi kaşlar çok yemiş de olabilir :p Benefit'i denemiycem ben minicik fırçası hoşuma gitmedi, bir de gramajı da küçük 98TL gibi bir fiyay, yuhhh dedim :D ama MAC benim de aklımda MUFE'ye ise hiç alıcı gözle bakmamıştım, senden alırım yorumlarını :))

      Sil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)