30 Ekim 2014 Perşembe

Too Faced-Chocolate Bar Far Paleti

Merhabalar,
 
Biraz dinlendim kafamı toparladım sanırım... Umarım böyle devam eder, yine bir iş yoğunluğu olur da dağılırım diye korkuyorum valla ne yalan söyleyeyim. Neyse asıl konumuza gelelim bence :) Elime geçeli nerdeyse 3 ay oldu, makyajlarımda da geldiğinden beri bol bol kulandım artık yorumlayabilirim diyorum. Öncelikle biliyoruz ki Too Faced ülkemizden çekildi, çok kötü etmiş çekilmekle ve kendi adıma diyorum ki buradayken hiç anlayamamışım değerini. Bu ürünü Romanya Sephora'dan aldım ben, daha doğrusu oradan geldi :)
 

Benim gibi Too Faced'in bu paletini takipteyseniz bilirsiniz, ilk olarak biraz kalın halde kalem kutusu gibi çıktı. Çoğu yabancı vlogger-blogger beğenmemiş hatta iade edeni bile duymuştum bu sebpten. Ben de o yüzden seçemesem de içten içe dua eder oldum yeni -Skinny- hali gelsin istedim hep :)) Dileklerim kabul oldu ki paletim üstünde "I'm skinny now!" yazısı ile geldi.

 
Bu da paletimizin açık hali :) Gerçekten iyi ki aldığım dediğim bir palet oldu. Renkleri ve ilk açışta yüzünüze çarpan harika Kakao kokusuyla sizi sizden alıyor. Her kullanışımda iştahım kabarıyor desem yalan olmaz ki ben tatlı seven biri değilim. Ne tamamen mat, ne tamamen ışıltılı bir palet o yüzden de kullanımı rahat oluyor hem günlük kullanımda hem de özel günlerde kullanma imkanı sağlıyor. Özellikle baz far olarak kullanılacak iki açık rengin büyük gramajda olması ise dahice.

 
Burada da renkler sırası ile kutunun arkasından çekilmiş bir fotoğraf, parlamadan çekemedim içime pek sinmedi ama :( Bir de renklerin burada belirtilmesinin dışında üstünde şeffaf bir jelatin var isimlerinin yazıldığı.

 
Aşağıda da solda renklerin kendisi, sağda da üstünde jelatinli renklerin adının yazdığı haliyle fotoğrafladım. İlk 8 renk bu şekilde 3 mat, 5 ışıltılı şekilde. Ben burada hepsinin pigmentasyonunu çok sevdim. Sadece Semi-sweet biraz zor renk veriyor. Onu da genel olarak görmezden geliyorum. Tozutma problemi gördüm ama zaten olmayan far paleti de görmedim. Özellikle sevdiğim renkler ise cilt tonumla birebir uyan ve doğal görünüm veren White Chocolate, ardından da Gilded Ganache ve Hazelnut :)


Burada da renklerin kardeşimin kolunda denenmiş halleri, neden bu kadar beyaz ve ince demeyin koluma :) Aşağıda olanlar far bazı ile yukarıda olanlar ise bazsız. Baz renklerini vermelerinde pek fark yaratmazken kalıcılık konusunda çok etkili oldu. Bazsız kat yerlerinde hemen toplanırken bazla gün boyu hiç bozulmadan sadece biraz renkleri uçarak benimleydi. Üstteki fotoğraflar normal çekimlerken alltakiler de flashlı halleri.
 

 
Burada da geriye kalan 8 renk var, bu kısımda daha çok sevdiğim renkler toplanmış :)  Yine 3 mat, 5 ışıltılı... En alttaki büyük far yine harika özellikle gözlerimin iç kısımlarını aydınlatmada çok sevdim. Favorilerim ise Black Frest Truffle, Amaretto ve Cherry Cordial. Cherry Cordial ışıltı olmasına rağmen tuhaf bir yapıda aslında matlar gibi ama yine de hoş bir rengi var.
 
 
Yukarı da da belirtiğim gibi renklerinde fark yok sadece kalıcılık üzerinde etkisi var far bazının. Genel olarak bir yorum yaparsam da 6 tane mat far koymaları ise isabetli olmuş çünkü ışıltılı farlar bir tık daha başarılı ve iyi ki 10 tane ışıltılı var diyorum :) Yine flashsız ve falshlı halleri ile karşımızda...
 


Bir de paletin içinde 3 adet makyaj örneği vardı ama ben kendi yaratıcılığıma bıraktığım için işi onlara bakmadım bile hatta kaybetmişim :D
 
Genel olarak sevdiğim bir palet oldu. Aldığıma çok memnunum hele skinny haliyle gelmesiyle beni daha da memnun etti. Bu paleti almak isterseniz Instagram hesapları var gayet uyguna satan bakmanızı tavsiye ederim.
 
Sevgiler
BV

9 yorum:

  1. Ay kahve tonları çok güzellll! Creme Brulee ye bayıldm. Güle güle kullan tatlıcıım fotolar çok güzel olmuş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet güzel kahve tonları olan bir palet :) benim de hiç kahve tonlarım yoktu harika oldu bu palet bana :D fotoları beğenmene de sevindim :*

      Sil
  2. Bu paleti deli gibi istiyorum ama uzun bir sure daha bekleyecek. Hic dokunmadıgım bir suru farım varken su an almam pek akıllıca degil benim icin. Güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bekletme bence bir an önce al yoksa niye daha önce almadım diye pişman olursun :) tam vitrinlik bir palet :))

      Sil
  3. Cok güzel tatlim, cok güzel renkler cok kullanisli bir paletmis, güle güle kullan! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim canım :)) gerçekten güzel renklere sahip benim de bu tarz bir paletim yoktu güzel denk geldi :)

      Sil
  4. ben hep bununla lorac pro iarasında kalıyorum ama sonunda lorac proyu alacağım sanırım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. lorac pro pigmentasyon olarak daha iyiymiş sanırım ama ben de bu ürünün görüntüsünü, tasarımı ve renklerini seviyorum bir de kokusunu :)))

      Sil
  5. romanyadan nasil temin ettiniz acaba?

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)