13 Nisan 2015 Pazartesi

Loreal Elseve-Mucizevi Yağ

Upuzun bir aradan sonra merhaba,
 
Sürekli blogum aklımda da olsa bir ara bana çok iyi geldi, özellikle bu ara aşırı yoğunken. Çok özledim ama elim bir türlü gitmedi klavyeye. Özleyen oldu mu beni bakayım :) Ama döndüm işte çok sık olmasa da ara ara yazacağım bloga. O benim kıymetlim.
 
Arayı yeteri kadar açtım zaten o yüzden hemen girelim konuya. Uzun zamandır kullanıyorum, yarısına geldim ürünün. Memnun muyum? Evet! Çok beklenti oluşturmalı mı? Hayır!
 
 

Peki kimleri de memnun edebilir söyleyeyim. Çok ama çok kuru, elektriklenme derdinden fenalık basmış saçlara iyi gelir. Ağırlaştırmadan insancıl bir kıvama getirir. Diplere gelmediği sürece sıkıntı çıkarmaz, yağlandırma yapmaz. Saçlar yağlı olanların uzak durması gereken normal saçlılarında az bir miktarla kullanması gerek bir ürün.
 
 
Uygulamasında saçınızın tamamına uygulayın demiş ama bence duştan sonra sürecekseniz kuruduktan sonra uçlara sürün. Ama banyo öncesi bakımsa bolca diplerine kadar bir kaç yağla birlikte birleştirip de sürebilirsiniz. Mesela ben argan yağı, tahiti monoi yağı, saç serumu ve zeytinyağı ile birlikte uygulayıp 2-3 saat bekletiyorum, o zaman da iyi oluyor.
 
Kokusu güzel ama kalıcı değil. Asla adındaki gibi bir mucize söz konusu değil. Uygun fiyatlı drugstorelarda niyeyse yüksek fiyatlı ama marketlerde daha uyguna gördüğüm bir ürün. Ben 10 TL civarında indirimle almıştım. Dün de yine markette 12.75TL etiketi ile gördüm. Ambalajı kırmızılı olup boyalı saçlar için olanı da mevcut. Onu denemedim ama.
 
Genel olarak benim gibi kuru saçlı biri için güzel, kullanılabilir bir ürün. Elektriği almada ve saçın düzgün durmasında büyük yardımcı. Saçlarım ağırlaşmıyor, biraz da parlaklık katıyor saça. Kısacası güzel ve denenebilir bir ürün.
 
Sevgiler
BV

5 yorum:

  1. Ben de kullanıyordum hatta bir kaç şişe bitirdim ama elimde başka yağlar olduğu için su sıralar almıyorum. Bittiklerinde tekrar alabilme olasılığım var :)) Bu kadar açma lütfen arayı çok özledim seni :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet alınası olan bir ürün, harikalar yaratmasa da :) Özletmem inşallah bu sefer <3

      Sil
  2. Eveeeeeeeeet çok özlediiiiiiiiiik!!
    Yaho bunu hep alacam alacam vazgeçiyordum. Sonra hatırladım ki içeriği ve saçımı yağlandırabilitesi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geldim valla :) Çok sık olmasa da artık buralardayım :p

      Sil
  3. Ne güzel etkinlikler yapoyorsunuz :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)