8 Ocak 2014 Çarşamba

Rimmel London - Lash Accelerator Endless Mascara

Merhabalar,

Bugün size en çok sevdiğim maskaramdan bahsetmek istiyorum. Aldığım günden beri kendisine hayranım, hem de gidip öyle tesadüfen almıştım. Arkadaşım Rimmel London'dan al dedi onun etkisiyle bakınıyordum maskaralara, ve kader bizi bir araya getirdi :)


Görüldüğü üzere plastik ve ince bir fırçaya sahip. Benim kirpiklerim de gür olduğu için hiç sıkıntı yapmadan kullanıyorum.  Tam istediğim gibi doğal günlük kullanım için bir görüntü ortaya çıkıyor. Sonuçtan pek memnunum :)  Ayrıca genelde rimeller benim kirpik diplerimde kaşıntı yapar, bu üründe o da olmuyor o yönden de çok seviyorum. Aranızda var mı böyle bir durumla karşılaşan, ben mi anormalim :)


 Tek sıkıntısı biraz fazla bulaşma yapması, onu da ben göz ardı ediyorum açıkçası :) Onun dışında her yönden seveceğim bir maskara.


Watsons'tan 20TL'ye almıştım ben ama bazen güzel indirimler oluyor, o zaman almanızı tavsiye ederim. Şimdi boşuna almayın, maskaranın aciliyeti olmuyor ne de olsa :)

Sevgiler
BV

8 yorum:

  1. Senin en sevdiğin, benimse en denemek istediğim :) Sevmeyeni görmedim bugüne kadar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o zaman kesinlikle almalısın ama indirimleri bekle :)))

      Sil
  2. İndirimlerde alacaktım ama sonra çok fazla rimelim var diye almamıştım. :)
    Tekrar gözden geçirsem iyi olacaak :)

    YanıtlaSil
  3. Plastik fırçalı rimelleri seviyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Kimi görsem çok severek kullanıyor bende denemek istiyorum artık :) dediğin gibi acelesi yok, sevgililer gününde falan anca alırım artık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle kesin almalısın ama doğru vakitte :)))

      Sil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)