16 Ocak 2014 Perşembe

Yves Rocher - Yıpranmış Saçlar için Onarıcı Saç Yağı

Yves Rocher indirimleri varken en güzel ürününü anlatmamak olmaz, belki bir beğenen olur :) İndirimden faydalansın :D

Bu ürün Yves Rocher'in saç bakım ürünlerinden en sevdiğim serisine ait: Yıpranmış Saçlar. Malum hepimiz (nerdeyse hepimiz) hayat temposunda kolaya kaçmak  ve güzel görünmek adına ısıl işlem uygulamadan duramıyoruz. Bu da saçlarımızı yıpratıyor.

Ben de buna çözüm olarak bu güzel saç bakım yağını keşfettim, zaten şampuan olarak da aynı serinin şampuanını kullanıyorum, sadece mevsimsel geçişler hariç. O zaman biraz kepeklenme oluyor ben de kepek önleyici kullanıyorum :(




Gelelim bu bakım yağının güzel yanlarına :) İçinde bulunan doğal yağlarla saça güzel bir bakım yapıyor, bir de ben argan yağıyla karıştırıp sürüyorum duşa girmeden önce daha da süper oluyor. Ürünü duşa girmeden önce sürüyoruz. Yaklaşık 10 dakika filan bekleme süresi var ama bence mümkün olduğunca uzatın o süreyi, daha etkili olması açısından. Bir de mümkünse sıcak havlu sarabilirsiniz yada arada bir saç kurutma makinesini tutabilirsin bunlar da saç bakım yağlarının etkisini artıran etmenler. İçinde silikon ve paraben de yok. Bir de benim için en önemli mevzu kullanımı çok basit :) Fısfıslı değil ama öyle ağzı da açık değil, bakın aşağıya fotoğrafını da koydum :)


Ben hiç bir eksisini de görmedim ayrıca, çok güzel bir ürün. İşe yaradığına da fark edebiliyorsunuz. Böyle bir ürüne ihtiyacınız varsa bakabilirsiniz, 20TL'ye almıştım ama şu anda indirimde 14.90TL. 

Siz bu ürünü kullandınız mı peki? Benim gibi memnun kalanlar var mı?

Sevgiler
BV

11 yorum:

  1. Merhabalar,
    Bloğunuzu çok beğendim ve izlemeye aldım. Bana da bekliyorum. Güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle. Sevgilerimi bıraktımmmm…..:))

    YanıtlaSil
  2. ya Nisa yaa :D Yves Rocher mesaj attıkça, okumamazlıktan geliyorum, gitmeym almayım diye bir şey :D ama bu tam ihtiyacım olan sey sanırım.. saçlarım mahvoldu, acayip yıpranmış halde, kestirdim yine fayda etmedi, düşün.. alcam sanırım :D teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ihtiyacın varsa kaçırma kuzum cidden süper fırsat bir de şimdi internette 100 lirayı tamamlayınca göz çevresi krem hediye, ben daha kullanmıyorum göz çevresi ama sen bakabilrsin belki kendine belki de annene filan hediye. Bu serinin şampuanı da güzel ayrıca :D 100 liraya tamamlaman için yardımcı olayım diye dedim :D

      Sil
    2. 15 liralık alışverişi 100 liraya tamamlamak, evet, tamam :D

      Sil
    3. seviyom kız seni :D <3

      Sil
    4. Gidince sadece bunu mu alcaksın, ay hiç yakıştıramadım sana :D :D tek bir parça ile çıkmayı beceremediğim için herkesi kendim gibi sanıyorum :)

      Sil
  3. fıs fıslı olmasını tercih ederdim ben :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence de fısfıslı daha iyi olurdu :) ama elimde tahiti monoi yağı da var onun çok kötü şişe gibi, buna o yüzden şükür diyorum :) güzel bir ürün değer :)

      Sil
  4. Bir saç bakım yağına benim de ihtiyacım var ve bu yağı kesinlikle almak istiyorum ama daha önce Yves Rocher'den alışveriş yapmadım. Sitesinde indirimli görünüyor acaba indirim sadece siteye özel mi yoksa mağazada da bu fiyatlar mı geçerli şuan?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mağazalarda da indirimli bulabilirsiniz ama indirimin son günlerine geliyoruz hatta son 3 gün olmalı :) mağazalarda bitmiş olabilir bu ürün, yine de deneyin şansınızı :)

      Sil
  5. Merhaba,
    Saçlarımı açtırmak ve boyatmak çok kuruttu. ben de argan yağlı ürünler kullanıyorum çok iyi geliyor.
    Blogunuzu takibe aldım bana da beklerim...Sevgilerle...
    www.neclasolen.com

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)