10 Nisan 2014 Perşembe

Alix Avien - Natura Fondöten (303 Numara)

 Merhabalar,
 
Harika bir perşembeden herkese kocaman sevgiler :) Sevgiler demişken sevdiğim bir ürünü yazayım ama değil mi? Bu ürünle yeni tanıştık ve hemencecik kaynaştık. Yağlı ciltlere uygun ve mat bir bitişi olması buna en büyük etmen.
 
 


Alix Avien gerçekten güzel bir fondöten çıkarmış, daha önceden kullanmamıştım ama kalitesi ve duruşu olarak çok hoşuma gitti, daha erken denemediğime pişman etti beni. Bendeki rengi 303, az birazcık koyu geldi. Ben de az miktarda açık tonlarda BB krem ile karıştırıp uyguladım. Sonuç pek hoşuma gitti.
 
 
Vaatleri ise aşağıda göründüğü gibi benim cildimde 8 saatten fazla kaldı, silerken bir kısmı gitmişti. Bunda benim payım da büyük çok oynuyorum yüzümle. Nemlendirme hissini pek alamadım, yalan yok. Mat görünümden de tam puan aldı. Biraz fazla akışkan ona dikkat edilmezse aşırı ürün gelebiliyor, onun dışında orta seviye kapatıcılıkta güzel bir fondöten.
 
 
 
Burada da 303 numaranın rengi var, dediğim gibi biraz koyu kaçtı. Zaten bileğimde yüzümle tam aynı ton değil ama siz tam rengi ve duruşu görün istedim. Mat ve kadifemsi bir bitiş var, fotoğraftan da belli oluyordur umarım.

 
Ben bu ürünü genel olarak sevdim, kurbaa da yanında zaten. Anladınız siz onu :))
 
 
Sevgiler
BV

18 yorum:

  1. A.A. hayvan deneyi de yapmıyor :)) ama fond. renk skalası çok dar kendime uygun renk bulamadım :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bana da uygun yoktur muhtemelen bunun bir açığı da çok açık oluyor, ben de karıştırarak kullanıyorum napayım :) Sana da başka buluruz artık :))

      Sil
  2. Bende denemek isterim bu fondöteni en kısa zamanda göz atıcam, güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, gerçekten güzel ve uygun fiyatlı bir fondöten denenebilir :)

      Sil
  3. bende de var aynı ürün ama sanki koyu gibi rengi kullanma konusunda kararsızdım BB kremle karıştırma fikri iyimiş ama birde öyle deneyeyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım benimki de koyuydu. hoşuma gitti benim karıştırınca sen de bir dene bence :))

      Sil
  4. bb kremle karıştırma fikri süper

    YanıtlaSil
  5. Benimde mat bitişini sevdiğim bir fondoten oldu bu =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. vaadini gerçekleştirmesi hoşuma gitti :) mat duruşu ise daha da hoşuma gitti :))

      Sil
  6. ben de severek kullanıyorum bu fondöteni. renk skalası biraz genişlese süper olacak, bendeki en açık rengi o bile biraz koyu kalıyor, üstüne açık renk pudrayla falan dengeliyorum ben de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. alix avien güzel bir firma genişletmesi lazım ürün skalasını :) sen de daha çık bir fondöten veya bb ile deneyebilirsin aslında :)

      Sil
    2. bence de ürünleri biraz çeşitlendirmeliler. gerçi geçen gün watsons da gördüm diamond diye yeni bir seri çıkarmışlar. umarım devamı gelir :) bb kremle de mutlaka deneyeceğim :)

      Sil
    3. evet diamond serisi iddialı gibi :) ondan da bir kaç ürün denemek lazım :)

      Sil
  7. bak nasıl canım cektı sımdı :( dıyeti bozacagım anacım olmuyor boyle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bozma bozma, diyet çok önemli :D Diyetten sonra alırsın :DD

      Sil
  8. benimde aldığım ilk kozmetik ürünü oldu müşteri temsilcisi bana bunu bb krem olarak tanıttı ama bb krem diye bişey göremedim sonuçta bb krem cilde zarar vermez ama fondötende kimyasal var yani beni rahatlatırsanız çok sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. BB krem değil evet! Neden öyle demiş inan bilmiyorum. Hafif yapılı yağlı ciltlerin bile sevebileceği bir yapıda, cilde de zarar verme gibi bir durumu yok. Sadece iyi temizlenmesi şart :) Hem BB kremde de kimyasal var, fondörende de sadece amaçları farklı :) sevgiler

      Sil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)