14 Nisan 2014 Pazartesi

Ankamall Starbucks Blogger Etkinliği

Merhabalar,
 
Geçen hafta Neslihan'ın daveti ile Ankamall The Body Shop mağazasına gitmiştik, TBS gezimiz sırasında Starbucks'ın tatlı çalışanları hem kahve ikramı ile gönlümüze taht kurdu hem de ardından bizim için bir anlatım ve etkinlik düzenlemek istediklerini söylediler. Biz de seve seve kabul ettik.
 
 

The Body Shop'ta geçen kısacık 3 saatin ardından yorgunluğumuzu atmak için kurulduk Starbucks'a :)
 
 
Hepimizin bildiğim Starbucks'ın denizkızı olan simgesi :)
 
 
Özellikle Sevgili Hande'nin ilgisi beni çok mutlu etti, kahvelerimizi kendi elleriyle ikram etti. Ardından Starbucks'ın tarihçesini ve sosyal sorumluluk projelerini anlattı. Özellik nisan ayı otizm ayı olarak geçtiği için özel olarak üretilen kahvelerden birinin karı otizmli çocuklar için ayrılıyor. Siz de yardım da bulunmak adına gittiğiniz zaman Starbucks'tan bu kahvelerden alabilirsiniz. Hem de yanından istediğiniz bir bardak kahve Starbucks'ın hediyesi :)
 
 
 
Bir de çok güzel kahve testleri yaptık. Kahve içtiğiniz zaman eğer kahvenin tadı dilinizin ön kısmında kalıyorsa işte o kahve olmuştur. Eğer tat arka kısımlarda yoğunlaştıysa kahveniz ya olmamıştır ya da aşırı fazla kavrulduğu için özelliğini kaybetmiştir.
 
 
Bir de efendim ben kahvemle her tatlıyı yerim diyemiyormuşuz :) Onu da öğrendik, eğer tatlıyı alıp üstüne kahve içtiğiniz kahvenin değil de tatlının tadı yoğunsa olmuyor efendim o tatlı ve kahve uyumsuz. Bir tatlı eğer kahve ile uyumluysa kahvenin tadını bastırmadan ona sadece aroma olarak eşlik etmeli efenim :)
 
 
İşte burada da kahve ve tatlılara saldırı düzenleyen bloggerlar :)
 
 
Hem The Body Shop hem de Starbucks sayesinde çok güzel bir cumartesi geçirdik, çok ama çok eğlendik :) Sizce de öyle olmamış mı :)
 
Sevgiler
BV

8 yorum:

  1. Bende çok keyif aldım :)

    YanıtlaSil
  2. çok güldük o mgün ya :) eline sağlık kuzum

    YanıtlaSil
  3. çok güzel bir gündü gerçektenn =)) Nasıl da ilgiyle dinliyorum pür dikkat :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen hem çok güzel hem de bol bilgili bir gündü :) herkes büyük ilgiyle dinledi :)

      Sil
  4. herşey çok güzeldi çok :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)