30 Nisan 2014 Çarşamba

Skin79-Aloe Aqua Soothing Gel

Merhabalar,

Bugün kendime moral olsun diye çok sevdiğim bir üründen bahsetmek istedim. Skin79 firmasından gelen güzel hediyelerin arasındaydı bu ürün ve nedense en az ilgimi çekendi. Bir gün yüzümde alerji tarzı sivilceler artınca deneyim dedim, bakalım nolcak. Biliyoruz ki aloe vera sakinleştirici, cildi yatıştırıcı, kızarıklıkları geçirici ve yaraları iyileştirici özelliğe sahip. Bu özelliklerini bildiğimden ben de bu alerji vesilesiyle kullanmaya başladım, her şerrin sonu hayırdır derler ya, ben de bu güzel ürünle tanışmış oldum. Biter bitmez yine yine alırım kesinlikle.


Gelelim ürünü bir de Skin79'dan okuyalım. Görüldüğü gibi burada da cildi sakinleştirici etkisinden bahsedilmiş, ayrıca nemlendirici özelliğiyle başka nemlendiriciye de pek lüzum kalmıyor. O da süper bence :) Üstelik benim gibi yağlı bir cilde sahipseniz hele yağsız böyle su bazlı bir nemlendirici harika iş görüyoru. 92%'si aloe vera bu ürünün, saf aloe veraya çok yakın yani. Aslndan yüze sürülünce direkt sıvılaşan bir jel kıvamında, çok hafif. Yazın ise ferhalatıcı olarak da süper iş görür :)


Burada da işte o jel yapısı, dediğim gibi sanki su :)


Azıcık da mıncıkladım. Bu arada ürün renksiz, sanki burada yeşil gibi çıkmış. 


Ben bu ürünü bu kadar seveceğimi asla tahmin etmezdim ama bayıldım :) 


Siz de böyle bir ürün arayışı içindeyseniz, emin olun şansı hak ediyor. Bu ürüne Skin79 internet sayfasından bakabilirsiniz ve 30 TL gibi bir rakama sahip olabilirsiniz.

Sevgiler
BV

8 yorum:

  1. Güzel günlerde kullan tatlım :)
    Not edildi bende bir şans verebilirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten güzel bir ürün :) bence de dene kuzucum :*

      Sil
  2. Aaa bende bu urunu cok merak etmistimmm. Mutlaka alacagim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten güzel bir ürün :)) ben çok memnun kaldım :))

      Sil
  3. Yaaaa nasıl şirin duruyor o jel öyle! jölemsiiii! Cildime yeni ürün denemekten korkmasam kesin alırdım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu ürünü deneyebilirsin kuzu, saf ve güzel bir ürün. Yan etki yapacağını sanmam :)

      Sil
  4. Ben buna benzer olay markasının jel tarzı nemlendiricisini kullandım ilk günlerde çok memnundum ama sonra bişeyler iyi gitmedi bu markanın da bb kremi yüzümü mahvettiği için çekiniyorum.aslında bu maeka yetkililerine seslenmek istiyorum vasıtanızla; bb kremlerin minik ddneme boyunu satın aldığım için memnun kalmadam bile ürüne verdiğim paraya üzülmedim bu tarz ürünlerini de deneme boyu şeklinde ayrıca satmalılarki tereddütü olan insanlar korkmadan alsın 😉😉😉

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet haklısın canım ama büyük de olsa fiyatı uygun olduğu için gerek görmemişlerdir, belki satmasalar bile ellerinde denemek için testerlerı vardır, ben öyle inanıyorum en azından :D

      Sil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)