10 Aralık 2014 Çarşamba

Otacı-Argan Yağlı Yoğun Nemlendirici El & Tırnak Bakım Kremi

Merhabalar,
 
Soğuk kış günlerinde ellerimiz gittikçe kuruyor ve el kremi ihtiyacı da artıyor. Bir de benim gibi sivilce tedavisi görüyorsanız da bu ihtiyaç kat kat artıyor. Makyaj malzemeleriyle sadece bakışıp nemlendirici, el kremi, vücut kremi, losyonlar ve lip balmlarla kanka olduğum günlerdeyiz.
 


Bunun için de hem yoğun nemlendirme sağlayan Otacı el kreminden bahsetmek istedim. Bu kremi nemlendirme ve yoğun olmaz açısından çok iyi buldum. Tam gece sürüp yatmalık kalkınca ipek gibi eller garanti ama grip olduğunuzda, burnunuz tıkalı olduğu zamanlar :)
 
Benim koku hassasiyetim sıfırdır, parfümlü ürünler rahatsız etmez, dokunmaz da ama bu kremi sürdüğüm zaman o kadar fena oluyorum ki anlatamam. O yüzden sadece iki kere kullandım, sonra attım bir köşeye.

 
Bir de tüplü olması kullanım açısından kolaylık sağlasa da alüminyum tarzda bir tüp çanta içinde tehlikeli oluyor benzer bir el kremini çantada patlatmışlığımız vardır da çok fena oluyor benden demesi :)
 
İçeriği de ilgilenenler için bu şekilde.

 
Kısaca bu krem yoğun olması ve nem vermesi açısından güzel iki sefer kullanmama rağmen bile hissettirdi ama kokusu dayanılmaz olduğu için kullanmam mümkün olmadı, olamadı. Sizin koku hassasiyetiniz yoksa mutlaka denemenizi tavsiye ederim, hem de yerli sermaye olması açısından ayrı güzel. İmkan oldukça kaliteli ürünlerle karşılaştıkça yerli ürünler de alalım :) Bir de kamu spotu yapalım.
 
Sevgiler
BV

6 yorum:

  1. bana da kokusu ağır gelmişti ama 1 haftada alıştım o kokuya. Nemlendirmesi güzeldi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne güzel vallla alışabilmişsin :)) ben mümkün değil tahammül edemedim :(

      Sil
  2. Tipinden dolayı nedense bu krem hiç cazip gelmiyor bana. İçeriğe pek önem vermediğin içün sana Vichy'nin geçen gün ig de paylaştığım kremini şiddetlen öneririm:-* Hem misler gibi kokuyo hem nemlendirmesi çok çok iyi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bakayım denk gelirsem IG'de de dikkatimi çekmişti zaten paylaşımın, kaçmaz :D

      Sil
  3. Koku hassasiyeti olan biri olarak bu kremden uzak durmam gerek demek ki :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kendinden geçmemek adına uzak dursan iyi olabilir :p :D

      Sil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)