26 Aralık 2014 Cuma

The Balm-Put a Lid on It Far Bazı

Merhabalar,
 
Sanırım bütün bloglarda görmüşüzdür far bazlarını özellikle Put a Lid on It'i ama hala görmeyen duymayan kaldığının da farkındayım. Tek çizgi halinde göz kapağında birikmiş farlardan parça parça renkleri uçmuş akşamı tamamlamaya dayanan farlara etrafımızda sık sık rastlamak mümkün. Kızlar sizde de bu sorun varsa veya bir arkadaşınız varsa söyleyemiyorsanız görüntü kirliliği yaptıklarını, lütfen bu linki gönderin.
 
 
Öncelikle neymiş bu far bazı onunla başlayalım: Bir tür sabitleyici ve performans arttırıcı olarak tanımlayabilirim ben sanırım. Kullandığınız göz ürünlerinin kalitesini ( renk verme, ışıltı katma ve dağıtma) artırırken bir yandan da bu ürünün gün içinde sabit bir şekilde kalmasını sağlıyor. Aşağıda gördüğünüz uygulamada ise solda far tek başına iken sağda bazla birlikte uygulanmış hali var. Demek istediklerimi buradan gayet net anlatabildiğimi düşünüyorum, uygulamada kullandığım far ise meşhur MAC Club.
 
 
Bir çok markanın bu tarz ürünleri varken benim şu aralar tercihim The Balm. Fiyat performans değerlendirmesinde çok başarılı buluyorum. Aşağıda gördüğümüz miktarın iki göz kapağına yettiğini de söylersem, bereketli olduğunu da belirtmiş olurum sanırım :) Bir de büyük indirimlerde alırsanız, işte o zaman daha da süper olur. Şimdi yılbaşı indirimleri de var göz gezdirmeyi aman ihmal etmeyin.

 
Nasıl kullanıyoruz? Yukarıda gördüğünüz miktarda ürünü iki göz kapağınıza (eğer göz altına da uygulama olacaksa oraya da) uygulayınız. Yaklaşık bir dakika kadar bir süre verin ki baz gözle kaynaşsın ve size en iyi sonuçları versin. Ben o sürede mesela kaşlarımı aradan çıkartırım, siz de böyle bir ara uygulama yapabilirsiniz beklemek yerine.

 
Eğer hala bilmeyen varsa The Balm Gratis mağazalarında satılmakta, ve şu sıralar yılbaşı sebebiyle güzel indirimler sunmakta. Bulursanız yedekleyerek almanız da tavsiye olunur. Fiyatını net hatırlayamasam da 50% indirimde almıştım 12-16 TL arasına denk gelmişti.
 
Sevgiler
BV

6 yorum:

  1. ben de severek kullanıyorum bunu. benim çizgilere dolan farlarımı engellemiyor ama en azından farın tamamen gözümden uçup gitmesini engelliyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çizgilere doluyor mu :( işte o çok kötüymüş, bende de bazı farlarda rengi çabuk uçuyor ama farın sorunu sanki :)))

      Sil
  2. aldım bıleee :=) gule gule kullan bebemm sende :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne iyi yapmışsın canım güle güle sürün :))

      Sil
  3. Bunu gördüğüm an aklıma sen geliyorsun:) Ben yoluma Loracla devam ediciiim, bunu en yakın arkadaşıma verdim=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet geleyim aklına :)) sevdim ama aldatma ihtimalim de yüksek :p aklımda da ud var :))

      Sil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Lütfen düşüncelerinizi paylaşın :)